Συνεχίζεται ο «εμφύλιος»
Σφαγή στη ΝΔ -Οργή Λουκέρη για το συνέδριο -Έφεραν «σωτήρες» απ’ την Αθήνα και με αγνόησαν παντελώς
Πολιτική
08/05/2018 | 12:44

Συνεχίζονται τα εσωκομματικά προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία, με τον Βαγγέλη Λουκέρη να παίρνει τη σκυτάλη, μετά τη Τζόγια Γρουζή.

Μετά τους τριγμούς που προκάλεσε η εκλογή προέδρου στην τοπική ΝΟΔΕ, ο πρ. πρόεδρος της Νομαρχιακής, μιλώντας στον δημοσιογράφο Σάκη Βουτο και τον Ionian Galaxy φάνηκε εξοργισμένος επειδή δεν μίλησε στο συνέδριο και έκανε λόγο για παραγκώνιση των παλιών στελεχών του κόμματος.

Κάθε φορά, η Νέα Δημοκρατία δεν παραδειγματίζεται για το τι έκαναν κάποιοι καινούργιοι «σωτήρες» από την Αθήνα. Ήταν ομιλητές, κι εμένα μ’ αγνόησαν παντελώς. Προφανώς, οι αγώνες οι δικοί μου έχουν σβηστεί. Γιατί ο Λουκέρης πάντα υπηρετεί τη Νέα Δημοκρατία ανιδιοτελώς, μακριά από σκοπιμότητες και μηχανισμούς, πάντα μέσα στο δρόμο. Η φιλοσοφία μου είναι των αξιών και της σωστής διαχείρισης που έκανα μέχρι τώρα, και προφανώς κάποιους τους πειράζει.

Γράφανε ομιλητές κι εμένα με αγνόησαν. Τα προβλήματα της Κεφαλονιάς […] τα γνωρίζουνε καλύτερα από τον Λουκέρη που κάθε μέρα είμαι στις επάλξεις, μέσα στο στίβο της ζωής;

Ήρθαν και μίλησαν για το κρασί. Ξέρουν κάποιοι άλλοι καλύτερα το κρασί ή τον τουρισμό ή τα φορολογικά, απ’ ότι τον ξέρω εγώ;

Καλά είναι να μπαίνει νέο αίμα, αλλά όταν λείπουν τα παλιά στελέχη, οι στυλοβάτες της παράταξης, αυτά τα υλικά που στηρίζουν το οικοδόμημα που λέγεται Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι.

Ο κ. Λουκέρης, συνέχισε στο ίδιο σκληρό ύφος λέγοντας «ότι η Νέα Δημοκρατία, επί δύο χρόνια, ήταν απούσα από τα κοινά δρώμενα της Κεφαλονιάς και δεν υπάρχει δικαιολογία σ’ αυτό. Και μάλιστα όλα αυτά, όταν ο κόσμος είναι με την πλάτη στον τοίχο, περνάνε μία δύσκολη κρίση, υπάρχει μία ανίκανη κυβέρνηση που δεν μπορεί να διαχειριστεί το παραμικρό, και υπήρχε μούγκα!».

 

Πηγή: kefalonitikanea.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia