“Σείστηκε” ολόκληρο το Αργοστόλι στην μουσικοχορευτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων προς τιμή των 200 χρόνων από την επανάσταση [εικόνες+βίντεο]
Πολιτισμός
24/10/2021 | 10:16

Ρεπορτάζ Δέσποινα Χαρώνη

Μια φαντασμαγορική γιορτή γεμάτη τραγούδι και χορό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου ο Κέφαλος. Το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου μαζί με της Τρίπολης, της Κέρκυρας, τον πολιτιστικό σύλλογο «Υακίνθη» Ζακύνθου και το 7μελες μουσικό σχήμα υπό τη διεύθυνση του Ιωάννη Παυλόπουλου ξεσήκωσαν τους θεατές σε μια γιορτή δίχως τέλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος , ο βουλευτής του Νομού μας Παναγής Καππάτος, οι Αντιδήμαρχοι Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός και Σπύρος Σαμούρης, ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ Αλέξανδρος Παρίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και άλλοι.

Χαιρετισμό απεύθυναν στο κοινό η κ. Μοσχονά, πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, η κ. Νικολοπούλου πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης, η κ. Λουίζα Γαστεράτου πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Κέρκυρας, ο Νίκος Αρβανιτάκης πρόεδρος του συλλόγου «Υακίνθη» ο εξαίρετος μουσικός Ιωάννη Παυλόπουλος.

Εκ μέρους του αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού χαιρετισμό απηύθυνε η συνεργάτης του Ιωάννα Μαρκέτου η οποία τόνισε ότι το Λύκειο Ελληνίδων μας κάνει υπερήφανους και δημιουργεί αλυσίδα παράδοσης που δεν πρέπει να σπάσει ποτέ.

Ακόμη χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος , ο βουλευτής του Νομού μας Παναγής Καππάτος, και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός.

Χρόνια Πολλά για τα 200 χρόνια από την μεγάλη επανάσταση των Ελλήνων!

“Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για τη λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω.”

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ