Τα αποκαλυπτήρια έκαναν από κοινού Zelenovic και Κωνσταντάκης
Σε οδός “Αργοστολίου” ονομάστηκε δρόμος στο Σάμπατς της Σερβίας [εικόνες]
Πολιτική
25/02/2018 | 18:08

Με μεγάλη επισημότητα και παρουσία του Δημάρχου του Σάμπατς, κ. Nebojsa Zelenovic, και του Επίτιμου Προξένου της Σερβίας στην Κεφαλλονιά, κ. Βίκτωρα Ρουχωτά, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ονοματοδοσία δρόμου της πόλης του Σάμπτς σε “οδός Αργοστόλι”. Τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς αντιπροσώπευσε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, κ. Άγγελος Κωνσταντάκης λόγω έκτακτης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Παρίση στην Αθήνα.

Τα αποκαλυπτήρια της οδού έκαναν από κοινού ο Δήμαρχος του Σάμπατς, κ. Nebojsa Zelenovic, και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ενώ εντυπωσίασαν με την παρουσία τους οι Κεφαλλονίτες χορωδοί και κανταδόροι. Από τις σερβικές αρχές ήταν επίσης παρών ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Σάμπατς, κ. Namanja Pajic.

Σημαντικό είναι να ειπωθεί ότι στο σημείο βρέθηκαν και πολλοί πολίτες του Σάμπατς καταχειροκροτώντας την κεφαλλονίτικη αποστολή, αλλά και Έλληνες που ζουν στην περιοχή.

Μετά την τελετή της ονοματοδοσίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Σάμπατς, κ. Namania Pajic, υποδέχτηκε στον χώρο υποδοχής του Δήμου Σάμπατ, τον κ. Βίκτωρα Ρουχωτά,  τον κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, τον κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο (Πρόεδρος Ξενοδόχων), τον κ. Κυριάκο Σταμούλη (Επιμελητήριο) και τον κ. Κώστα Γρηγορόπουλο (Αστυνομία) για ανταλλαγή δώρων και συζήτηση για συνεργασία ανάμεσα στις δύο πόλεις σε επίπεδο τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού.

Απόψε η ομάδα των Κεφαλλονιτών κανταδόρων και χορωδών θα λάβει μέρος σε συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο του Σάμπατς ενώ αύριο αποχωρεί από την Σερβία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ