Στο “Στατέρι” στα Τραυλιάτα
Σε μία όμορφη γιορτή έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα ΚΑΠΗ-ΚΗΦΗ [εικονες]
28/01/2019 | 10:35

Σε μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το 2019 τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κεφαλονιάς στην αίθουσα εστιάσεων του “Στατέρι” στα Τραυλιάτα.
Εκεί συντροφιά με φίλους, μέλη αλλά και την Χορωδία του ΚΑΠΗ, με μαέστρο τον Βασίλη Καλογηρά πραγματοποιήθηκε μία όμορφη γιορτή προς τιμήν των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Την υπέροχη εκδήλωση προλόγισε η κοινωνική λειτουργός Ανθή Αρβανιτάκη η οποία αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που γίνεται στο χώρο του ΚΑΠΗ και δικαίως εισέπραξε τα χειροκροτήματα όλων . Την γιορτή χαιρέτισεκαι ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ Γεράσιμος Παναστασάτος, , ο οποίος στάθηκαν στον σπουδαίο ρόλο που παίζει η τρίτη ηλικία στην κοινωνία και έδωσε την ευχή του χρόνου να μην λείπει κανείς.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Πετεινάτος μαζί με τον Πρόεδρο Γεράσιμος Παπαναστασάτος δίνοντας τις δικές του ευχές για καλή χρονιά με υγεία, εξήρε το έργο του ΚΑΠΗ ενώ υπογράμμισε στον χαιρετισμό του το πόσο σημαντικό είναι να δείχνουμε αγάπη και φροντίδα στους ηλιωμένους συνανθρώπους μας.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο είναι του Σπ. Σακαλή.