Οι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για σας δείχνουν τη σημερινή κατάσταση, η οποία δεν μας τιμά και πολύ ως τουριστικό νησί.
Σε…. λακκούβα να βρισκόμαστε
Κοινωνία
12/03/2011 | 19:44

Πριν από κάποια χρόνια η κατάσταση του οδοστρώματος στο Δράπανο, την είσοδο του Αργοστολίου δηλαδή, ήταν κυριολεκτικά τραγική. Άσφαλτος της κακιάς ώρας, δέντρα μέσα στο δρόμο, μηδενικός φωτισμός και φυσικά κίνδυνος για αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.

Όμως, με κινήσεις της τότε Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλονιάς και Ιθάκης και την καλή θέληση κάποιων ιδιοκτητών, που προθυμοποιήθηκαν να παραχωρήσουν τμήματα των περιουσιών τους, η κατάσταση βελτιώθηκε. Καινούρια άσφαλτος, φωτισμός  και πεζοδρόμια.

Όλα αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό. Οι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για σας δείχνουν τη σημερινή κατάσταση, η οποία δεν μας τιμά και πολύ ως νησί.

Βέβαια, θα μου πείτε, είναι λογικό να δημιουργήθηκαν λακκούβες, αφού γίνονται έργα στο σημείο. Όμως κύριοι, γιατί πρέπει πρώτα να φτιάχνουμε δρόμους και μετά να σπάζουμε την άσφαλτο για να τοποθετήσουμε άλλοτε σωλήνες, άλλοτε καλώδια και άλλοτε οπτικές ίνες; Ερώτηση κάνουμε κι όποιος θέλει ας μας απαντήσει… Αν μπορεί βέβαια να μας εξηγήσει για ποιο λόγο σε αυτή τη χώρα τα κάνουμε όλα ανάποδα…

lakouva2

lakouva3 Weil es ein unedles metall ist, liegt es nicht elementar, forschen Sie diese Seite durch sondern nur in erzen vor, meist in form seiner oxide und sulfide

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer