Όλοι ευχήθηκαν καλή τουριστική χρονιά
Σε κλίμα αισιοδοξίας και συγκίνησης έκοψε την πίτα της η Τουριστική Επιτροπή
Τουρισμός
08/01/2018 | 08:52

Σε κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα τουριστική χρονιά αλλά και συγκίνησης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2018 η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος, το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, Όθωνας Παπαδάτος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου “Η Κράνη” Ιάκωβος Νιφοράτος καθώς και ο επιχειρηματίας Παναγής Μεταξάτος.

Όλοι ευχήθηκαν καλή τουριστική χρονιά που από ότι φαίνεται θα είναι πράγματι μια πολύ καλή χρονιά σύμφωμα και με τα στοιχεία που έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος στον χαιρετισμό του. Ο κ. Κεκάτος στην ομιλία του υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η καλή συνεργασία μεταξύ των Δήμου και της Περιφέρειας, μία συνεργασία που αποφέρει καρπούς με την τουριστική περίοδο για το 2017 να κλείνει με θετικό πρόσημο. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από τον Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Πετεινάτο, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη κ. Δημητρίου καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί καθώς βρισκόταν στην Έρισο.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας ο κ. Κεκάτος έκανε μία αναδρομή των πεπραγμένων της Τουριστικής Επιτροπής και ανέπτυξε τους στόχους και τις αρχές ανάπτυξης για το 2018. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Χρήστος Λευκαδίτης ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις στο θέμα του τουρισμού, με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, ένας συμπολίτης μας που είχε πάντα να προσφέρει στον τόπο. Συμμετείχε δυναμικά στις Τουριστικές Επιτροπές όπου εξέφραζε ανοιχτά την γνώμη  του και έκανε καίριες τοποθετήσεις πάνω σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν το ευαίσθητο κομμάτι του τουρισμού με γνώμονα πάντα την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών του νησιού μας. Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε και η κόρη του αείμνηστου Χρήστου Λευκαδίτη φανερά συγκινημένα αλλά και υπερήφανη για τον πατέρα της. Η Τουριστική Επιτροπή όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος θα βραβεύσει τον Χρήστο Λευκαδίτη και τον Μανώλη Βαλέττα για την προσφορά τους στον τουρισμό του νησιού μας σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Ερίσου, Παναγής Κοκόσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σπύρος Ματιάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ Γεράσιμος Παπαναστασάτος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αιγιαλού και παραλίας Νίκος Παπαδάτος, ο Διευθυντής της Fraport, Σάκης Ανυφάντης, ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας Βίκτωρ Ρουχωτάς, τουριστικοί πράκτορες, ο τέως Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης και πολλοί εκλεχτοί καλεσμένοι.

Και του χρόνου!

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer