Σε καλό κλίμα και με εκπλήξεις συνεχίζονται οι περιοδείες του κλιμακίου της ΝΔ στην Κεφαλονιά [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
23/09/2023 | 23:44

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Σε καλό κλίμα και με εκπλήξεις συνεχίζονται οι περιοδείες του κλιμακίου της ΝΔ που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί μας και αποτελείται από τον βουλευτή Πρεβέζης Σπύρο Κυριάκη και Β Πειραιά Γιώργο Βρεττάκο.
Αφού επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου συνομίλησαν με τον διοικητή κ. Μαρτίνη και τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Τσιμάρα, στη συνέχεια μετέβησαν στα γραφεία της ΔΕΕΠ όπου έκαναν δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Εκεί κατέστησαν σαφές ότι το κυβερνών κόμμα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζουν την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Κάλεσαν τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το να ψηφίσουν στις 8 Οκτωβρίου την Ρόδη Κράτσα και την παράταξη “Ιόνιο Δυνατά – Κάθε νησί ψηλά”.

Στη συνέχεια μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους, όταν κατέφτασε στα γραφεία της ΔΕΕΠ ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Αλέξανδρος Παρίσης συνοδευόμενος από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Ο κ. Κεφαλογιάννης μίλησε να τα καλύτερα λόγια για τον κ. Παρίση, θεωρώντας τον την καλύτερη επιλογή για τον Δήμο Αργοστολίου.

Η συνέχεια θα δοθεί στην Παλική όπου το κλιμάκιο της ΝΔ θα επισκεφθεί το Ληξούρι και όχι μόνο.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr ειναι του Neil Jackson.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer