Η δικαστική διαμάχη θα είναι σφοδρή και χρονοβόρα
Σε «δίνη» το «Ανδρέας Κάλβος» μετά τη σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά
Κοινωνία
12/04/2018 | 15:46

Κέρδισε το πρώτο δικαστήριο η KefalonianLinesαπέναντι στη ζακυνθινή εταιρία AMNEZ για τη μη τήρηση του συμβολαίου που ήθελε τη πώληση του πλοίου «Ανδρέας Κάλβος» στην Κεφαλλονίτικη εταιρία.

Με διάταξη η απόφαση του διδακτήριού του Πειραιά απαγορεύει κάθε νομική μεταβολή του πλοίου «Ανδρέας Κάλβος» και την πώληση του σε οποιοδήποτε τρίτο ενώ ταυτόχρονα με την απόφαση του δικαστηρίου δεσμεύεται ο τραπεζικός  λογαριασμός της ζακυνθινής εταιρίας που είχαν κατατεθεί τα χρήματα της KefalonianLines.

Η παραπάνω απόφαση είναι στα πλαίσια των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η kefalonianlines  απέναντί στην ΑΜΝΕΖ όπως προέβλεπε το συμβόλαιο για τη μη παράδοση του πλοίου «Ανδρέας Κάλβος». Το επόμενο δικαστήριο θα γίνει στο Πειραιά την επόμενη εβδομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η δικαστική διαμάχη για το Κάλβος όλα δείχνουν ότι θα είναι σφοδρή και χρονοβόρα.

Η kefalonianlinesεκπροσωπήθηκε από πέντε ναυτιλιακούς δικηγόρους οι οποίοι κατέδειξαν το δίκαιο και το ηθικό του αιτήματος της Κεφαλλονίτικης ακτοπλοϊκής εταιρίας.

Η παραπάνω απόφαση αποτελεί μια πρώτη νίκη της kefalonianlinesσε σχέση με την ζακυνθινή εταιρία. Η ανωτέρω απόφαση εξεδόθη στα πλαίσια αγωγής τηςKefalonianlinesγια επιστροφή χρήματων και αποζημιώσεις ύψους 7,5 εκατομμυρίων χρήματων που απαιτεί η κεφαλλονίτικη εταιρία από την ΑΜΝΕΖ για τη μη τήρηση του συμβολαίου παράδοσης του πλοίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia