Σχολικοί αγώνες στίβου 2023: Ξεχώρισαν Αντωνάτος, Τραυλός και Τουμασάτος [εικόνες]
Αθλητισμός
30/03/2023 | 17:05

Με ικανοποιητική συμμετοχή και σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκαν οι σχολικοί αγώνες στίβου γυμνασίων και λυκείων του νησιού μας.

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε γύρω στις 10 το πρωί με την παρουσίαση των σχολείων που συμμετείχαν από κάθε γωνιά των νησιών μας Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Ακολούθησαν τα αγωνίσματα, κατά την διάρκεια των οποίων οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με εξαιρετικές εμφανίσεις. Ανάμεσα σε αυτές ξεχώρισε η κούρσα των 400 μ μαθητών Λυκείου, όπου ο Παναγής Τραυλός, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει τα νησιά μας στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, τερμάτισε με άνεση πρώτος με χρόνο 51.42 πιάνοντας το όριο για την πρόκριση στο Περιφερειακό σχολικό πρωτάθλημα στην Πάτρα την επόμενη εβδομάδα. Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν επίσης ο Αντωνάτος στην σφαιροβολία, ο Τουμασάτος στα 100μ, ενώ από κορίτσια προκρίθηκαν οι Παπαναστασάτου και Λουκάτου στα 100μ, η Σταματελάτου και η Πυλαρινού στα 200μ και η Σελενίτσα στο άλμα εις ύψος.
Τα θετικά αποτελέσματα αποτελούν μία ακόμη απόδειξη ότι το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών μας και στον στίβο παραμένει σε πολύ καλό επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι στις κερκίδες βρίσκονταν εκτός από γονείς και πολλοί συμμαθητές των διαγωνιζομένων αθλητών, οι οποίοι ήρθαν με τα σχολεία τους να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Από την πλευρά της πολιτικής εξουσίας ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, εκπαιδευτικός και πρόεδρος της ΕΛΜΕ ΚΙ Δημήτρης Μαντζουράτος. Δια της απουσίας του έλαμψε ο Δήμος Αργοστολίου, καθότι δεν είδαμε κανέναν εκπρόσωπό του να παρίσταται παρά το γεγονός ότι οι αγώνες έγιναν στο ανοιχτό γήπεδο Αργοστολίου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος, καθώς και στους προπονητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer