Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε το πρώτο από τα δύο workshop που θα γίνουν στα πλαίσια του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 10:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου.
Το workshop απευθύνεται αποκλειστικά σε:
- Ιδιοκτήτες & Διευθυντές Ξενοδοχειακών Μονάδων με επισιστιστικά τμήματα
- Ιδιοκτήτες & Διευθυντές Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (Εστιατόρια, Μπαρ, κλπ.)
- F&B Manager
- Executive Chef
- Υπεύθυνοι Προμηθειών
ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
Το workshop στοχεύει να επικεντρωθεί
- Διαδικασία κοστολόγησης πρότυπης συνταγής A la carte
- Διαδικασία και critical points κοστολόγησης Buffet εκδηλώσεων και δικαιούμενα
- Food waste και συνέπειες της άσκοπης σπατάλης των πόρων
- Πρακτικές υπολογισμού συνολικού κόστους (Εργατικά – Λειτουργικά)
- Προτεινόμενοι τρόποι μείωσης του κόστους
- Μέθοδοι και Πολιτική Τιμολόγησης
- Τεχνική Ανάλυση Μηχανικής Μενού
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Παναγιώτης Κουρέντας
Ο Παναγιώτης Κούρεντας δραστηριοποιείται στον χώρο του Τουρισμού και ειδικότερα του Επισιτισμού από το 1996. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ενώ συνέχισε για τον Μεταπτυχιακό του Τίτλο (MSc) Διεθνές Ξενοδοχειακό Management στο Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας.
Στην μακρόχρονη πορεία του σε μεγάλα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις έχει καταφέρει να αναρριχηθεί μέσα από πολύ χαμηλές θέσεις σε διευθυντικό στέλεχος σε επισιτιστικές επιχειρήσεις και εταιρείες consulting.
Είναι Operations Director στην εταιρεία INPERSON LTD η οποία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας και κόστους ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων, καθώς και στην εξειδικευμένη εκπαίδευση προσωπικού. Επίσης είναι Ιδρυτής της Πρώτης Ιντερνετικής Πλατφόρμας Διαχείρισης Κόστους Τροφίμων και Ποτών COSTEASY│recipe costs and more. Παράλληλα είναι αποκλειστικός συνεργάτης τόσο της Thomas Cook Group όσο και της Bittner International Training για Εκπαιδεύσεις Προσωπικού ξενοδοχείων, με εξειδίκευση στα τμήματα επισιτισμού και housekeeping, σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και για την διεξαγωγή εξειδικευμένων σεμιναρίων σε ανώτατα ξενοδοχειακά στελέχη. Τέλος, είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π όπως επίσης και Καθηγητής Επισιτισμού στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2.5 ΩΡΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κυριακή 17 Μαρτίου, 2019
ΩΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 10:00-12:30
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Δημοτικό Θέατρο, “O Κέφαλος”
Δηλώσεις συμμετοχής για το εργαστήριο “Κόστο(λόγια)… ώρα μηδέν!”ΕΔΩ
*Σημείωση: Το τμήμα θα είναι 25 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας