Σχολεία: Πότε κλείνουν για το Πάσχα και πότε για τις εκλογές
Κοινωνία
01/04/2023 | 19:00

Αντίστροφα μετράμε για το Πάσχα αλλά και για τις εκλογές 2023, και πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν ήδη πότε κλείνουν τα σχολεία.

Οι διακοπές το Πάσχα για τους μαθητές σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, διαρκούν δύο εβδομάδες, με τα σχολεία να κλείνουν την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Το Πάσχα πέφτει φέτος 16 Απριλίου 2023, οπότε φέτος θα κλείσουν στις 7 Απριλίου 2023, και θα ανοίξουν μετά το Πάσχα, στις 24 Απριλίου 2023.

Με τις εκλογές 2023 να έχουν οριστεί για την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, τα σχολεία που θα λειτουργήσουν και ως εκλογικά κέντρα θα μείνουν κλειστά για 2 μέρες.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης γνωστοποίησε ποιες μέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά την Παρασκευή πριν τις εκλογές και την Δευτέρα μετά τις εκλογές. «Τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω των εκλογών στις 19 και 22 Μαΐου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο για τις ημέρες του Πάσχα, όσο και για τις εκλογές, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας.

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer