Σχολεία: Πότε ανοίγουν μετά το Πάσχα -Πότε κλείνουν για τις εκλογές
Κοινωνία
08/04/2023 | 13:33

Στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) αναφέρονται αναλυτικά οι ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Σύμφωνα με την απόφαση, για τα σχολεία ορίζεται ως ημερομηνία λήξης:

α. Των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 30ή Μαΐου 2023, ημέρα Τρίτη.

β. των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 18η Μαΐου 2023, ημέρα Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πάσχα, τα σχολεία κλείνουν την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα, και θα ανοίξουν ξανά μετά το Πάσχα, τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, καθώς οι μαθητικές διακοπές του Πάσχα διαρκούν δύο εβδομάδες για δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

Τα σχολεία, για τις Εκλογές 2023, θα παραμείνουν κλειστά για δύο ημέρες, προκειμένου να μετατραπούν σε εκλογικά κέντρα. Ειδικότερα, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 19 Μαΐου και τη Δευτέρα 22 Μαΐου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer