Σχόλασε ο πολυπόθητος γάμος του τοπικού ΠΑΣΟΚ με τον Θεόφιλο -Ψάχνουν τον μουτζούρη
Παναγής Φωκάς
16/04/2018 | 14:41

Ρεπορτάζ // Παναγής Φωκάς

 

Με μια κίνηση πανικού ο κρατών τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς (ή αν επιθυμείτε Κινήματος Αλλαγής) προσπαθεί να …διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το ακριβές και διασταυρωμένο ρεπορτάζ του ekefalonia.gr σε σχέση με τα όσα έλαβαν χώρα στη μυστική σύσκεψη των «πράσινων» στελεχών στο ξενοδοχείο «Μουίκης» στο Αργοστόλι.

Προφανώς η αποκάλυψη της προσπάθειας διείσδυσης της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» του Θεόφιλου Μιχαλάτου στο τοπικό ΠΑΣΟΚ μέσω συγκεκριμένων προσώπων (βλέπε Σπ. Σαμουρη και Διον. Γεωργάτο) ενόχλησε όπως και η αποκάλυψη ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια εισοδισμού απέτυχε.

Ρωτάμε λοιπόν τον συντάξαντα της ανακοίνωσης του τοπικού ΠΑΣΟΚ (ή αν προτιμάτε Κινήματος Αλλαγής)

Έγινε ή δεν έγινε η πολυσυζητημένη συνάντηση στο ξενοδοχείο «Μουίκης» την Παρασκευή το απόγευμα; Και πριν βιαστεί να μας διαψεύσει να τον ενημερώσουμε ότι σε πρωινή συνέντευξη στον IonianGalaxyκαι στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο  ο Σπύρος Σαμούρης επιβεβαίωσε την εν λόγω συνάντηση. Άρα το ρεπορτάζ είναι ακριβές.

Έγινε ή δεν έγινε προσπάθεια με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Σαμούρη για συμπόρευση του Κινήματος Αλλαγής με την δημοτική παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου;

Είναι αληθές ότι μια ομάδα στελεχών -κυρίως νεότερης γενιάς- κλείνει το μάτι σε δημιουργία ενός τρίτου ψηφοδελτίου και συμπόρευση με το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ;

Είναι ψέμα ότι κάποια επώνυμα στελέχη σιώπησαν με νόημα διότι θεωρούν ότι εν όψει της απλής αναλογικής πρέπει να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με την παράταξη του σημερινού δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση;

Επομένως, είναι ή δεν είναι τριχοτομημένο το τοπικό ΠΑΣΟΚ (ή αν επιθυμείτε Κίνημα Αλλαγής);

Σημείωση: Όσον αφορά το Νικόλα Βαλλιανάτο το νόημα της αναφοράς του ονόματος του στο επίμαχο ρεπορτάζ είναι ότι μετέχει στη προσπάθεια της παράταξης Μιχαλάτου στο να βρει «άκρες» με το τοπικό ΠΑΣΟΚ και αυτό το ξέρουν άπαντες, οπότε είναι τουλάχιστον αστείο να το αρνείται. Φυσικά και δεν βρέθηκε στη συγκεκριμένη σύναξη καθώς συνεργάζεται πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια και πλέον δεν είναι επίσημα μέλος του σημερινού ΠΑΣΟΚ. Όλοι όμως ξέρουν ότι εδώ και καιρό κινείται συστηματικά στον …αστερισμό του Θεόφιλου και κάνει τα πάντα ώστε οι παλιοί …σύντροφοί του να τα βρουν με το Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Αξίζει: Επειδή με το ρεπορτάζ του ekefalonia δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς, περιμένουμε από το συντάξαντα της ανακοίνωσης -απάντησης να μας επισυνάψει τις υπογραφές αυτών που την συνυπογράφουν ώστε να δούμε τη βαρύτητα που έχει ή απλά είναι απάντηση αυτού που κατέχει την σφραγίδα του άλλοτε ισχυρού κινήματος στα νησιά μας.

 

Η απάντηση του τοπικού ΠΑΣΟΚ για την μεγάλη αποκάλυψη του ekefalonia.gr

Συνιστούμε ψυχραιμία στα διάφορα παπαγαλάκια του Μεγάρου ,που εφευρίσκουν αποφάσεις πλαστογραφώντας  τους παρευρισκόμενους αλλά και τα λεγόμενα τους . Το Κίνημα Αλλαγής αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και θα πορευθεί σύμφωνα με αυτές .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia