Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη
Σαρωτικές αλλαγές στη ΝΔ: Η Μαρία Σπυράκη αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου
Πολιτική
09/10/2017 | 12:10

Ανακοινώθηκαν οι σαρωτικές αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας.

Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη αναλαμβάνει τη θέση του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος γίνεται τομεάρχης Άμυνας, στη θέση του Άδωνι Γεωργιάδη. Στη θέση του Μακάριου Λαζαρίδη, που ήταν διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, και ο οποίος πολιτεύεται, αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Κωνσταντίνος Ζούλας.

Σημειώνεται ότι ενώ οι αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο ήταν προγραμματισμένες να γίνουν μετά το συνέδριο στα τέλη του χρόνου. Ωστόσο, λόγω του επικοινωνιακού αδιέξοδου και χειρισμών της τελευταίας περιόδου αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι κινήσεις αυτές άμεσα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.

Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer