Όλα στο βωμό της ψηφοθηρίας
Σάλος στο Αργοστόλι: Σύσσωμη η τοπική κοινωνία στο πλευρό της Σοφίας Γαρμπή μετά την ανήθικη επίθεση που δέχθηκε από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο
Πολιτική
30/05/2019 | 12:16

Χθες η Σοφία Γαρμπή, η γνωστή και αγαπητή σε όλους Αντιδήμαρχος Οικονομικών, δέχθηκε μία πρωτοφανής ανήθικη επίθεση από τα site ιδιοκτησίας Θεόφιλου Μιχαλάτου. 

Η Σοφία Γαρμπή, η μοναδική γυναίκα του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι αναμφισβήτητα μια προσωπικότητα που ξεχώρισε για το ήθος της, την ευπρέπεια, τη σεμνότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Με πολλή προσπάθεια και κόπο κατόρθωσε να μειώσει το χρέος του Δήμου Κεφαλονιάς κατά 11,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η θητεία της υπήρξε υποδειγματική.

Οι πάντες αναγνωρίζουν την τεράστια συμβολή της στο Έργο της Δημοτικής Αρχής, ενώ την πάντα τεκμηριωμένη και σοβαρή προσέγγιση των θεμάτων αρμοδιότητάς της εκθειάζουν πολλές φορές ακόμη και οι αντίπαλοί της.

Όλοι ομολογούν ότι η Σοφία είναι και θα είναι χρήσιμη!

Αυτή την γυναίκα, τη μητέρα, τη σύζυγο προσπαθεί σήμερα να ισοπεδώσει ο Μιχαλάτος στο βωμό μερικών ψήφων.

Με άνανδρη, αήθη επίθεση μέσα από την επίσημη σελίδα της παράταξής του την στοχοποιεί με ένα νεφελώδες, αόριστο, συκοφαντικό δημοσίευμα περί δήθεν «παραπομπής» της.

Χωρίς να αναφέρει που παραπέμπεται και για ποιους λόγους, συκοφαντεί μια γυναίκα με αψεγάδιαστη προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική πορεία.

Όλα στο βωμό της ψηφοθηρίας,.

Όλα στο βωμό των σκοπιμοτήτων.

Ξεχνά ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να ποδοπατά τον συμπολίτη του, όσα πλούτη κι αν έχει, όσα ΜΜΕ κι αν ελέγχει.

Η τοπική μας κοινωνία όμως αντέδρασε άμεσα και με πλήθος δημοσιευμάτων στο facebook στάθηκε σύσσωμη στο πλευρό της Σοφίας Γαρμπή. 

Η κοινωνία πρέπει όπως σήμερα να αντιδρά πάντα σε τέτοια φαινόμενα.

Να μπει ασπίδα στην κάθε «Σοφία», να προστατεύσει κάθε ανίσχυρο πολίτη από έναν ισχυρό και αδηφάγο «Μπερλουσκόνι» που είναι έτοιμος να ισοπεδώσει υπολήψεις για να πετύχει το στόχο του.

Η «Σοφία» είναι η φίλη μας, η μητέρα μας, η αδελφή μας, η σύζυγός , η συνάδελφός μας.

Είμαστε όλοι δίπλα της.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer