Σάλος με τη νάρκωση και τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
Κοινωνία
15/01/2022 | 21:00

Η κτηνωδία που βίωσε η άτυχη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Ανατριχιαστικά στοιχεία.

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ασύλληπτη κτηνωδία που βίωσε η 24χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, η οποία ναρκώθηκε και βιάστηκε.

Οι απάνθρωπες πράξεις των δημίων της έλαβαν χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι το οποίο πραγματοποιήθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη δυτική είσοδο της πόλης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος του θύματος περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα μαρτύρια που έζησε η άτυχη γυναίκα στα χέρια των εν λόγω κακοποιών:

«Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθηνών που έμεναν σε εκείνο το ξενοδοχείο. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεως γνωστών της από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Της προτάθηκε να πάει σε ένα πάρτι όπως και σε άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση ποτού και η πράξη αυτή έγινε χωρίς τη θέλησή της».

Παράλληλα, ο δικηγόρος δήλωσε ότι ένας από τους καταγγελλόμενους ως δράστης του βιασμού παραδέχτηκε ότι είναι αυτός που το εν λόγω βράδυ συνευρέθηκε με την 24χρονη, ισχυριζόμενος όμως πως υπήρχε συναίνεση της κοπέλας.

Σύμφωνα με το voria.gr, στην υπόθεση εμπλέκονται γόνοι πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας που συμμετείχαν στο πάρτι αλλά και επιχειρηματίες της εστίασης της Θεσσαλονίκης που είτε συμμετείχαν είτε ήταν οι διαργανωτές του πάρτι.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 27χρονο, αλλά και έναν ακόμη νεαρό ως διοργανωτή του πάρτι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ο πρώτος με περιοριστικούς όρους, ενώ επιβλήθηκαν και τα ανάλογα πρόστιμα για τη διοργάνωση του πάρτι.

Η 24χρονη κλήθηκε χθες από την πέμπτη τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που φέρεται να έγινε σε βάρος της. Εκεί ανέφερε πως τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο. Η ανακρίτρια καλείται να αποφασίσει αν θα κληθούν για κατάθεση και τα υπόλοιπα άτομα που ανέφερε η 24χρονη.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στα social media, αφού ανοίγουν στόματα για την ιστορία αυτή, αλλά και για παλαιότερες, ενώ χρήστες του διαδικτύου καλούν τις αρχές η διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης αλλά και άλλων σχετικών, να φτάσει μέχρι το τέλος.

Δημήτρης Φιντιρίκος: Δεν έχω καμία ανάμειξη στην υπόθεση

Εν τω μεταξύ, το τοπικό Μέσο μετέδωσε και την είδηση ότι, μέσω δημοσίευσής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος ισχυρίζεται δεν ενεπλάκη στη νάρκωση και τον βιασμό της 24χρονης και παράλληλα πληροφορεί την κοινή γνώμη πως έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που τον κατηγορεί για το αντίθετο.

Πηγή: voria.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia