Δίνει τον τόνο της αυθεντικής επτανησιακής φιλοξενίας!
Ρομαντικό δείπνο πάνω… στα βράχια στους Παξούς! [εικόνες]
e Gastronomie
20/04/2018 | 18:28

Της Ελένης Βαλλιανάτου

Τα τελευταία χρόνια νέοι επιχειρηματίες μετατόπισαν το ενδιαφέρον τους στην γαστρονομία κι έστησαν ψαρομάγαζα που φυσάνε… με πολύ καλή ποιότητα, σωστές τιμές και  ωραίο περιβάλλον και είναι αλήθεια ότι  το νέο αυτό κύμα των εστιατορίων έχει αγκαλιαστεί από τους επισκέπτες!

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο Γάιο των Παξών  το «MEDITERRANEO» δημιούργησε την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα για τους πελάτες του !

Δημιούργησε «roof garden» για τα ζευγαράκια  και όχι μόνο, που θέλουν να περάσουν μια όμορφη βραδιά με φαγητό και κρασάκι σε χαλαρή ατμόσφαιρα σένα απίστευτα ειδυλλιακό τοπίο. Τα τραπέζια είναι πριβέ ενώ το πιο ψηλό τραπέζι είναι και το πιο ακριβό! τι και αν θέλει κόπο ο σερβιτόρος να ανέβει τόσα σκαλοπάτι σημασία έχει να ευχαριστηθεί ο επισκέπτης!

Αυτή είναι η φιλοσοφία  του ανήσυχου και μερακλή επιχειρηματία Σταμάτη Καββαδά ιδιοκτήτης του εστιατορίου Μediterraneo ένα εστιατόριο που  «παίζει γερά» στο νησί προσφέροντας τα πιο φρέσκα ψάρια και δείχνει να μην θέλει να αντιμετωπίσει τους πελάτες του σαν οικονομικές εξισώσεις αλλά να τους προσφέρει κάτι περισσότερο…. μια γλυκιά  ανάμνηση που θα τους μείνει χαραγμένη για πάντα !  Το στοιχεία της… ρομαντζάδας περισσεύουν  από τα ρομαντικά τραπέζια και οι μυρωδιές από τα θαλασσινά  σε συνδυασμό με το καλό κρασί …δίνουν τον τόνο της αυθεντικής νησιώτικης φιλοξενίας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia