Κορωνοϊός: Συνεχίζονται τα Rapid Test από Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ σε Ληξούρι και Αργοστόλι
Κοινωνία
18/08/2021 | 15:13

Rapid Test για Covid -19 από την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, στο Ληξούρι την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 & στο Αργοστόλι  την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης) σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) – Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, συνεχίζει τη διενέργεια ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), δωρεάν για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο  Ληξούρι και η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στη Κεντρική Πλατεία του Δήμου Ληξουρίου, την Πέμπτη στις 19 Αυγούστου 2021, από τις 10:00 π.μ μέχρι τις 2:30 μ.μ. και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται εντός του κτηρίου του Διοικητηρίου (είσοδος πλαϊνή) της Π.Ε. Κεφαλληνίας, από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Οι πολίτες  μπορούν να προσέρχονται στον τόπο εξέτασης τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Ειδικότερα, θα πρέπει να φοράτε μάσκα και να τηρείτε, κατά τον χρόνο της αναμονής σας  απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου.

Επιπλέον θα πρέπει:

  • Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.
  • Θα σας ζητηθεί να δώσετε στοιχεία επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό τηλέφωνο) για την γνωστοποίηση  τυχόν θετικού αποτελέσματος.

Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο test γρήγορα και με ασφάλεια, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ εντός του παραπάνω ωραρίου.

Ευχαριστούμε την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, για την συνεργασία και την μέχρι σήμερα συμβολή της.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ  Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer