Προβολή της Κεφαλονιάς και της «εναλλακτικής» Ελλάδας σε Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία!
Τουρισμός
17/06/2022 | 11:33

Με στόχο την προβολή της Κεφαλονιάς στη γαλλική αγορά, με αφορμή τη νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση Παρίσι-Κεφαλονιά της Transavia, η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας υλοποίησε από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου press trip στο νησί για πέντε κορυφαίους Γάλλους travel bloggers και instagrammers, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων και την συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.

Κατά την παραμονή τους στο νησί, οι Γάλλοι influencers επισκέφθηκαν το Αργοστόλι (Λάσση), την Άσσο, το Φισκάρδο και το πλήρως αναστηλωμένο μετά τους σεισμούς του 1953 χωριό Κουρκουμελάτα, περιηγήθηκαν στη διάσημη παραλία του Μύρτου και στα πλωτά σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης και ξεναγήθηκαν στον Εθνικό Δρυμό Αίνου με την άπλετη θέα στα γειτονικά νησιά Λευκάδα, Ζάκυνθο και Ιθάκη….

 

Παρακάτω το άρθρο που δημοσίευσε το itnnews.gr

Με στόχο την προβολή της Κεφαλονιάς στη γαλλική αγορά με αφορμή τη νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση Παρίσι-Κεφαλονιά της Transavia, η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας υλοποίησε από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου press trip στο νησί για πέντε κορυφαίους Γάλλους travel bloggers και instagrammers, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων και την συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.


Κατά την παραμονή τους στο νησί, οι Γάλλοι influencers επισκέφθηκαν το Αργοστόλι (Λάσση), την Άσσο, το Φισκάρδο και το πλήρως αναστηλωμένο μετά τους σεισμούς του 1953 χωριό Κουρκουμελάτα, περιηγήθηκαν στη διάσημη παραλία του Μύρτου και στα πλωτά σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης και ξεναγήθηκαν στον Εθνικό Δρυμό Αίνου με την άπλετη θέα στα γειτονικά νησιά Λευκάδα, Ζάκυνθο και Ιθάκη. Ακόμα, απόλαυσαν την εμπειρία του παραδοσιακού ψαρέματος με καΐκι και τις βουτιές στα νερά του ανοιχτού πελάγους, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την αυθεντική γαστρονομία του νησιού, καθώς και την τοπική ποικιλία κρασιού Ρομπόλα στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Παραγωγών Ρομπόλας «Ορεάλιος Γη».


Εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές της Κεφαλονιάς, οι Γάλλοι influencers δημοσίευσαν στα κοινωνικά τους δίκτυα δεκάδες φωτογραφίες και πλούσια stories, προτρέποντας τους χιλιάδες ακόλουθούς τους να ανακαλύψουν το συντομότερο δυνατόν το πανέμορφο νησί του Ιονίου.

Συμμετοχή του ΕΟΤ σε εκδήλωση του Τ.Ο «Eliza was here» στο Λονδίνο

Εξάλλου, στις 8 Ιουνίου η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας συμμετείχε σε εκδήλωση στο Λονδίνο για την έναρξη των εργασιών του ολλανδικού Τ.Ο «Eliza was here» στη βρετανική αγορά.

To brand «Eliza was here», που ανήκει στον Όμιλο Sunweb, ιδρύθηκε το 2001 και κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς για την Ελλάδα στην Ολλανδία, με τη χώρα μας να αποτελεί τον πρώτο προορισμό στις πωλήσεις του. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η προώθηση των εναλλακτικών διακοπών σε καταλύματα μικρής κλίμακας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην αυθεντικότητα, τη βιωσιμότητα και τις δραστηριότητες.

Την εκδήλωση προλόγισαν o managing director του Τ.Ο, Tim van den Bergh, η υπεύθυνη για την Ελλάδα, Ίρις Φώλια, και η προϊσταμένη Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη, ενώ την παρακολούθησαν εκπρόσωποι του βρετανικού Τύπου και influencers που ειδικεύονται σε ταξίδια, φωτογραφία, διακοπές με παιδιά, lifestyle και foodies.

Πηγή: itnnews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer