Η επίσημα ανακοίνωση του κόμματος
Προβοκάτσια στα ψηφοδέλτια στην Αχαΐα καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ
Πολιτική
04/07/2019 | 16:32

Προβοκάτσια εις βάρος του Κινήματος Αλλαγής που εκδηλώθηκε στην Αχαΐα, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, που αφορά στο γεγονός ότι κυκλοφόρησαν ψηφοδέλτια με αλλαγμένη την εγκεκριμένη σειρά των υποψηφίων, με στόχο να βγουν άκυρα.

«Σκοπός της προβοκάτσιας είναι να μειωθεί το εκλογικό ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής και η παράταξη να μην εκλέξει βουλευτή στην Αχαΐα», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, που εφιστά την προσοχή σε όλους φίλους, τα μέλη της παράταξης και τους προοδευτικούς πολίτες, να προσέξουν την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων.

«Έγκυρα ψηφοδέλτια είναι μόνο όσα διακινούνται εντός των εκλογικών κέντρων από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, όσα διακινούνται από τα επίσημα εκλογικά κέντρα του Κινήματος Αλλαγής και όσα διακινούν οι ίδιοι οι υποψήφιοι του Κινήματος. Γι’ αυτό και καλούμε και τις εφορευτικές επιτροπές να ελέγχουν τα ψηφοδέλτια που δίνουν στους ψηφοφόρους», επισημαίνει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ. Ταυτόχρονα, δίνει στη δημοσιότητα το εγκεκριμένο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαΐα με τα επώνυμα των υποψηφίων να είναι γραμμένα με απόλυτη αλφαβητική σειρά.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer