Τα κάνει όλα για να παραμείνει στην καρέκλα
Πρωτοσέλιδο σε όλη την Ελλάδα η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για τις πολιτικές της μηχανορραφίες
Παναγής Φωκάς
23/12/2018 | 11:46

Γράφει ο Παναγής Φωκάς

Η επίσκεψη των κατοίκων της Θηνιάς στα γραφεία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και ο πολιτικός εμπαιγμός των κατοίκων της περιοχής, έγινε πρώτη είδηση σε όλη την Ελλάδα.

Δεν έχει προηγούμενο βουλευτής να αγνοεί το 99% του πληθυσμού μιας περιοχής, σχεδόν το σύνολο των κατοίκων της Θηνιάς, για το μικροπολιτικό του συμφέρον, όπως κάνει η βουλευτής του νησιού μας. Δεν έχει προηγούμενο στο νησί μας βουλευτής να εμπαίζει τους κατοίκους και να τους παραπέμπει στον υπουργό, λες και αυτή είναι βουλευτής άλλου νησιού και ουσιαστικά να μην δεσμεύεται να στηρίξει το αίτημα τους. Δεν έχει προηγούμενο η κα Θεοπεφτάτου να αγνοεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου καθώς και άλλα συλλογικά όργανα του τόπου.

Η αριστερή βουλευτής και ο ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς έβαλαν κάτω τις ψήφους και αφού κατέληξαν ότι τους βολεύει η Θηνιά να ανήκει στο νέο Δήμο Ληξουρίου, αγνόησαν παντελώς τους κατοίκους και κάπου εκεί ξεκίνησε η πολιτική κοροϊδία.

Δυστυχώς, όμως για αυτούς, οι κάτοικοι έδειξαν ξεκάθαρα τις διαθέσεις τους χθες και από ότι φαίνεται θα υπάρξει συνέχεια.

Πλησιάζοντας προς τις εκλογές η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, δείχνει ότι θα κάνει ότι μπορεί για το πολιτικό της συμφέρον ώστε να παραμείνει στη θέση του βουλευτή άλλη μία τετραετία. Μένει να δούμε αν μέσα από τις πολιτικές της μηχανορραφίες θα βγει αυτό της το εγχείρημα.

Το ekefalonia.gr παραθέτει μερικά από τα χθεσινά πρωτοσέλιδα πανελλαδικών sites με αρνητικό πρωταγωνιστή την κα Θεοπεφτάτου.

Το πρωτοσέλιδο το THETOC

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia