Η ωραία εμφάνιση και οι γλυκές φωνές των Λυκόπουλων ενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους, που τα χειροκρότησαν για πολλή ώρα.
Πρωτοχρονιάτικη γιορτή για τους Ναυτοπρόσκοπους
Κοινωνία
17/01/2012 | 21:48

Το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αργοστολίου,  την  Κυριακή 15-1-2012 το πρωί, γιόρτασε τον ερχομό του νέου Έτους με την κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας.

Η γιορτή άρχισε με τα κάλαντα από τα Λυκόπουλα.

Στη συνέχεια τα Λυκόπουλα, παρουσίασαν την ιστορία του Λυκοπουλισμού στην Ελλάδα.

Η ωραία εμφάνιση και οι γλυκές φωνές των Λυκόπουλων ενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους, που τα χειροκρότησαν για πολλή ώρα.

Ένα ακόμα στοιχείο της γιορτής που κίνησε το ενδιαφέρον και εντυπωσίασε τους παρόντες ήταν και η έκθεση στολών Λυκόπουλων από το 1929 μέχρι σήμερα καθώς και φωτογραφιών από την ογδοντάχρονη ιστορία των Λυκόπουλων.

Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, ιερέας κ. Κωνσταντίνος Λιοσάτος.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Σάββας Σαββαόγλου και Ευάγγελος Κεκκάτος, αντιδήμαρχοι Κεφαλονιάς, ο κ. Ευάγγελος Τιμοθεάτος, Έφορος Προσκοπικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Αχαΐας, Βαθμοφόροι από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αργοστολίου, ο κ. Ηλίας Καππάτος, πρώην Τοπικός Έφορος Προσκόπων Αργοστολίου, ο κ. Διονύσιος Πυλαρινός, Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου, αντιπροσωπείες από την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας της Λειβαθούς και από την Αγγλική παροικία του νησιού μας, παλαιοί Πρόσκοποι, Φίλοι και Γονείς.

Στην αρχή ο κ. Γιάννης Δρακάτος, Αρχηγός του Συστήματος, διάβασε χαιρετιστήρια μηνύματα του κ. Σπύρου Μοσχόπουλου, Βουλευτή και του κ. Σωτήρη Κουρή, Α/περιφερειάρχη, οι οποίοι λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν  να παρευρεθούν.

Και η  γιορτή έκλεισε με δώρα του Αϊ Βασίλη, που δόθηκαν στα Λυκόπουλα, στους Ναυτοπροσκόπους, στους Βαθμοφόρους και την επιβράβευση των χορηγών του Συστήματος.

Οι Ναυτοπρόσκοποι μοίρασαν σε όλους, από ένα ημερολόγιο που είχαν κατασκευάσει οι ίδιοι.

Για την ιστορία, τυχεροί της πίτας ήταν ο κ. Ηλίας Καππάτος και ο μικρός Γιάννης Χριστοδουλάτος που τους έτυχε το νόμισμα.

                                              Καλή Χρονιά και του Χρόνου

                                                2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αργοστολίου Lewis and clark meriwether lewis and william clark were https://order-essay-online.net order essays online cheap commissioned by president jefferson to head an exploratory expedition to the pacific coast

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer