Πρώτο στην Ελλάδα το CANALE HOTEL & SUITES, στο Αργοστόλι [εικόνες]
Τουρισμός
19/05/2022 | 21:00

​Μια πρωτιά αισιοδοξίας για το νησί μας καταγράφει το CANALE HOTEL & SUITES στο Αργοστόλι, αφού φιγουράρει ως πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα και από τα πρώτα στον κόσμο με την καλύτερη βαθμολογία 10 με άριστα το 10, στην μεγαλύτερη παγκοσμίως μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων BOOKING.COM.

​Το CANALE HOTEL & SUITES άνοιξε τις πύλες του το περσινό καλοκαίρι του 2021 και από την πρώτη στιγμή έκλεψε κυριολεκτικά τις καρδιές, τόσο των ντόπιων , όσο και των επισκεπτών, για το εκλεπτυσμένο design και την εν γένη αρχιτεκτονική του, που, παρά το μικρό του μέγεθος, κατέκτησε γρήγορα τον τίτλο του εμβληματικού κτιρίου για το Αργοστόλι.

​Το νέο ξενοδοχείο μάγεψε κυριολεκτικά τους επισκέπτες πελάτες του, οι οποίοι ήταν η αιτία της πανελλήνιας πρωτιάς του, αφού στην παγκόσμια πλατφόρμα της booking μόνο χρήστες του ξενοδοχείου μπορούν να βαθμολογήσουν, καθιστώντας έτσι φερέγγυο το αποτέλεσμα της βαθμολογίας του κάθε καταλύματος, ανά τον κόσμο.

​Ο στόχος του ξενοδοχείου ήταν ένα συγκρότημα minimal αρχιτεκτονικής, προσφέροντας την απόλυτη «λιτή πολυτέλεια» σε ένα city hotel, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 

​Είναι φανερό από το αποτέλεσμα ότι ο στόχος, έχει επιτευχθεί, το CANALE HOTEL & SUITES έχει μετατραπεί σε μια μικρή ναυαρχίδα του τουρισμού του νησιού μας και παράλληλα στέλνει το μήνυμα ότι η Κεφαλονιά μπαίνει σε μια νέα τουριστική τροχιά για την προσέλκυση τουρισμού υψηλού επιπέδου, με καταλύματα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

​Ελπίζουμε τέτοιες προσπάθειες να συνεχιστούν στο νησί μας ανεβάζοντάς το εκεί που του αξίζει και μετατρέποντάς το σε hot προορισμό της χώρας μας.


eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia