Εφιστούμε την προσοχή ως προς την καταληκτική ημερομηνία, Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, δεδομένου ότι οι όποιες καθυστερήσεις δημιουργούν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του συστήματος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Προσκόμιση δικαιολογητικών για πρόσθετες Ενισχύσεις για το αιγοπρόβειο κρέας
Κοινωνία
27/01/2012 | 00:02

Η  Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών μετά από σχετική εντολή του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενημερώνει κάθε Κεφαλλονίτη και Θιακό αγρότη και κτηνοτρόφο ο οποίος έχει αιτηθεί του προγράμματος της Εξισωτικής Αποζημίωσης ή τη συμμετοχή του στα Μέτρα 3,4 & 5 της Ειδικής Στήριξης και σε εκτέλεση του Άρθρου  68 του Καν.(ΕΚ) 73/2009, με την υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2011, ότι πρέπει να προσέλθει στα γραφεία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Αργοστόλι προκειμένου να καταθέσει τυχόν επιπρόσθετα δικαιολογητικά (αντίγραφο Μητρώου Αιγοπροβάτων με ενημέρωση την 31.12.2011,κ.α.) για την πρόσθετη ενίσχυση του Άρθρου 68 στον τομέα του αιγοπρόβειου κρέατος.
Εφιστούμε την προσοχή ως προς την καταληκτική ημερομηνία, Τρίτη  31 Ιανουαρίου  2012, δεδομένου ότι οι όποιες καθυστερήσεις δημιουργούν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του συστήματος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. με κίνδυνο οι παραγωγοί να  απολέσουν τις κοινοτικές ενισχύσεις.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με το Τμήμα Κοινοτικών Επιδοτήσεων της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στο τηλέφωνο 26710-22927.

Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Καλαφάτης Von der aufzucht über hausarbeit schreiben die mast bis zur schlachtung müssen heutzutage unzählige tiere unsagbares leid ertragen, damit beim verbraucher das billige fleisch auf dem teller liegen kann

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer