Προς μπαρμπα Νικόλα Βαλλιανάτο: Το να αναδεικνύεις τις πολιτικές λαμογιές και την διαπλοκή της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου δεν σημαίνει ότι «ανακατεύεσαι στις δουλειές και στις οικογένειες τους» Μπερδεύεσαι μπάρμπα…!
Αυτοδιοίκηση
28/01/2022 | 10:19

Εάν κάποια στελέχη της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου οφείλουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην ΔΕΥΑΚ που υπάγεται ο Δήμος Αργοστολίου, αυτό δεν είναι προσωπική η οικογενειακή τους υπόθεση ούτε κάτι που αφορά αποκλειστικά τις επιχειρήσεις τους, αλλά αντίθετα είναι τεράστιο ηθικό ατόπημα , πολιτικό σκάνδαλο και νομικό παράπτωμα. Όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα βέβαια για τον μπάρμπα Νικόλα Βαλλιανάτο που εάν και όψιμος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ πορεύεται με το αλήστου μνήμης σύνθημα ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ..!!

Φιλική συμβουλή 1: Ας μαζέψει κάποιος γρήγορα τον μπάρμπα Νικόλα Βαλλιανάτο γιατί στο τέλος με τις παλαβομάρες που του ξεφεύγουν δημόσια θα ανακατευτεί στο όλο ζήτημα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου –Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων και θα κλάψουν μανούλες στο «Μιχαλατέικο» που έχουν τον νόμο για διακόσμηση!

Φιλική συμβουλή 2: Υπάρχει μια αξέχαστη κωμωδία «Ο ηλίθιος και ο Πανηλίθιος». Εν προκειμένω ηλίθιος ήταν αυτός που κατηγορούσε δημόσια του ταλαιπωρημένους από την κρίση Δημότες πως δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στην ΔΕΥΑΚ ενώ ο ίδιος είχε τη φωλίτσα του λερωμένη και πανηλίθιος είναι αυτός που δεν αφήνει το θέμα να ξεχαστεί αλλά ξύνεται στην γλίτσα του τσοπάνη.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia