Απίστευτη σπατάλη από τα ενοίκια στους πρώην Δήμους της Κεφαλονιάς με αποτέλεσμα να είμαστε από τους πλέον υπερχρεωμένους Δήμους σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Πόσο μας κόστιζε τo ΚΕΠ στο Αργοστόλι;
Πολιτική
16/03/2011 | 16:13

Το ΚΕΠ είναι μόνο η αρχή σε μια σειρά από ενοικιάσεις κτιρίων με απίστευτα έξοδα και τρομερή σπατάλη. Μόνο για το ΚΕΠ στο Αργοστόλι πληρώναμε περίπου 32.500 ευρώ το χρόνο και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά. Το ενοίκιο… «τσουχτερό» αφού ο πρώην Δήμος Αργοστολίου έδινε 2.700 ευρώ το μήνα, τη στιγμή που υπήρχε χώρος να «φιλοξενηθούν» τα ΚΕΠ σε κάποιο άλλο σημείο και να γλιτώνει ο Δήμος 2.700 ευρώ το μήνα.

Και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μια σειρά από ενοίκια σε όλους τους παλιούς Δήμους για γραφεία στέγασης υπηρεσιών ανεβάζουν πολύ το κόστος, φτάνοντας να είμαστε σήμερα ένας από τους πιο υπερχρεωμένος Δήμους σε ολόκληρη τη χώρα.

Το e-Kefalonia επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο οικονομικών Μίμη Πυλαρινό ο οποίος μας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ. Όπως και ο ίδιος τόνισε «προσπαθούμε να βάλουμε ένα νοικοκύρεμα, γι’ αυτό και μετακινούμε τα ΚΕΠ στο Δημοτικό κτήριο (πρώην λουτρά).»

 Σημείωση: Θα συνεχιστεί η προσπάθεια και σε άλλες υπηρεσίες να μεταστεγαστούν, σε χώρους του νέου Δήμου; Αλήθεια πόσα λεφτά πληρώνει ο Δήμος σε ενοίκια; Although both hurdle and hurtle can be used who can write a research paper for me as either verb or noun, in most general contexts, hurdle is usually a noun and hurtle a verb

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer