20 ημέρες αγωνίας
Πως φτάσαμε στην επαναλειτουργία της γραμμής –Το χρονικό μέχρι την μεγάλη υπογραφή
Πολιτική
27/10/2017 | 21:37

Λοιπόν για να γνωρίζετε όλοι:

Αν δεν ήταν ο Εφοπλιστής κ. Σίμος Παληός, λάτρης της Ιθάκης, ίσως να μην ξεκίναγε η κουβέντα για την επανέναρξη του ενδιαφέροντος για την γραμμή Ιθάκη Σάμη Πάτρα.
Αν δεν υπήρχε η άστοχη στήριξή μας, όπως αποδείχτηκε, (αυτοκριτική λέγεται για όσους δεν γνωρίζουν την έννοια), στο καλοκαιρινό ρεσάλτο αρπαχτής, στο προηγούμενο σχήμα που στηρίξαμε εξ ανάγκης, δεν θα μπορούσαμε να καταλάβουμε την αλήθεια των προθέσεων των νέων επιχειρηματιών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.
Αν δεν υπήρχε η Βουλευτής κ.Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε τα μηνύματά μας στην πηγή της λύσης του προβλήματος και με τη δυνατότητα παρέμβασης που δικαίως έχει κερδίσει στο ανώτατο σημείο της εκτελεστικής εξουσίας.
Αν είμασταν τρελλοί τύποι που ο μόνος μας στόχος θα ήταν μια αρρωστημένη και αφιονισμένη αντιπολίτευση καταστροφής όλων των θετικών προτάσεων από όπου κι αν εκπορεύοταν μόνο για την ικανοποίηση του υπερεγώ μας, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και κατώτεροι και ανάξιοι των περιστάσεων. Αλλά ευτυχώς είμαστε στα καλά μας και δεν είμαστε τέτοιοι.
Αν και αν και αν όμως δεν βρίσκεις λύση σε κανένα πρόβλημα. Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομα τους

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΥΚΟΥΔΗ, να πάρει το πρόβλημα στις πλάτες της, να πάρει ζεστά το ζήτημα, να ρισκάρει λεφτά, εταιρεία και σιγουριά επιλογών ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΜΕ.
Αν ο Διονύσης Λυκούδης δεν έκανε την απίστευτη πρόταση, την μοναδική επιλογή να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, σήμερα θα είμασταν μια από τα ίδια.
Γιαυτό σε αυτούς αξίζουν όλα τα μπράβο, το πήραν πάνω τους και ήρθαν στο ΣΑΣ για μας.
Και θα πετύχουν γιατί το Θιάκι και η Κεφαλονιά έχουν δίκαιους ανθρώπους με αλλάθητο κριτήριο που ξέρουν να αναγνωρίζουν τις μεγάλες κινήσεις και προσπάθειες και να αποδίδουν όπου πρέπει τα εύσημα….και η οικογένεια Λυκούδη το πάλεψε και το κατάφερε.

Σας ευχαριστούμε γιατί αν και δεχτήκατε λυσσαλέα επίθεση και εντός υπουργείου με πιέσεις, εκβιαστικά διλλήματα και εκτός αυτού με ψεύδη και λάσπη δεν λυγίσατε.

Σταθεροί στο στόχο καταφέρατε να φέρετε ξανά στην Ιθάκη του το αγαπημένο πλοίο ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Καλοτάξιδο!!!

Θανάσης Λιβιτσάνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer