Γαλάζια κινητικότητα
Πόρτα -πόρτα γυρίζει την Ιθάκη ο Καππάτος –«Ενωμένοι μπορούμε», το σύνθημά του [εικόνες]
Πολιτική
23/06/2019 | 21:52

Την Ιθάκη επισκέφθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου  ο υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, συνοδευόμενος από τους κυρίους Θανάση Λιβιτσάνη, Σπύρο Καμβιλιώτη, Γεράσιμο Βερώνη, Αναστάσιο Γκριμποβιώτη, Στέφανο Φιαμπόλη  καθώς και συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικές συναντήσεις  με κατοίκους και καταστηματάρχες,  τους οποίους συνεχάρη για την προσπάθεια που κάνουν να διατηρήσουν τον τουρισμό τους καλοκαιρινούς μήνες σε υψηλό επίπεδο. 

Όλοι εκφράστηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την υποψηφιότητα του κ.Καππάτου και μέσα από ανοιχτές συζητήσεις, καταγράφηκαν τα προβλήματα που απασχολούν  την περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Οι πολίτες της Ιθάκης ευχήθηκαν καλή δύναμη στον υποψήφιο Βουλευτή, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να εκπροσωπήσει τη δική τους φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με γνώμονα το ουσιαστικό συμφέρον για το νησί τους. 

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ με φόντο την Ιθάκη

Ο κ. Καππάτος δεσμεύτηκε ότι  θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία  και συνεννόηση με την τοπική κοινωνία της Ιθάκης προκειμένου να επιλυθούν χρόνια ζητήματα που ταλανίζουν τους Ιθακήσιους, αλλά και να δημιουργηθούν νέες αναπτυξιακές προοπτικές για τον τόπο.

Εκ του Γραφείου Τύπου

του υποψήφιου Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Παναγή Καππάτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer