Παρών και ο Κουρής από την Κεφαλονιά
Πολύς κόσμος, μεγάλες προσδοκίες στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Κέρκυρας [βίντεο]
Πολιτική
26/08/2019 | 08:17

Πολύς ο κόσμος, όσες και οι προσδοκίες στην ορκωμοσία της δημάρχου και των τοπικών αρχών της Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους η Μερόπη Υδραίου αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να χαρακτηρίσει τη θητεία της το σύνολο των πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων που ισχυροποιούν τον δήμαρχο κσι την πλειοψηφία, αλλά θα εμμείνει στη συνεννόηση και τη συνεργασία με όλους, εφόσον αυτή είναι η εντολή του εκλογικού σώματος. Επανέλαβε τις διακηρυγμένες θέσεις της για την ανασυγκρότηση τόσο της υπηρεσίας καθαριότητας, όσο και του γενικού μοντέλου, της αποκομιδής και της διαχείρισης των σκουπιδιών, την ίδρυση φορέα τουρισμού, με έμφαση στο θεσμικό, λειτουργικό αποτύπωμα για τη διαφάνεια στα δημοτικά οικονομικά, τη συνεργασία ανάμεσα στις παρατάξεις και ανάμεσα στους τρεις οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σ’ αυτές τις επικλήσεις περί συνεργασίας, ο πρώτος που χειροκρότησε, παρασύροντας τους άλλους και το κοινό, ήταν ο Μητροπολίτης Νεκτάριος. Οι πάντες ήταν παρόντες και ευδιάθετοι, με ξεχωριστή την παρουσία του πρών υπουργού Γιώργου Δρυ, ο οποίος βρέθηκε εκεί και λόγω της κόρης του, που ορκίζεται για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος, ως επικεφαλής της παράταξης Κέρκυρα 180˚.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της η νέα δήμαρχος, ανακοίνωσε δύο συμβολικές της ενέργειες, τη χορήγηση τριών Γαλανόλευκων στις Αρχές των Διαποντίων Νήσων και ενός συμβολικού δώρου προς κάθε σύμβουλο, με το έμβλημα της Κέρκυρας και το μότο «Με αγάπη για την Κέρκυρα».

Το “παρών” έδωσε και ο Περ. Σύμβουλος Σωτ. Κουρής

Πηγή: Με πληροφορίες απο το enimerosi.com και το facebook του Σωτ. Κουρή

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer