Ποιοι έδωσαν το παρών
Πολλοί Κεφαλονίτες στο ετήσιο Μνημόσυνο της Ασπασίας Χαρτουλιάρη στην Παναγία Ελευθερώτρια
01/10/2018 | 13:05

Πολλούς Κεφαλλονίτες συναντήσαμε, χθες Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, στο κατάμεστο ιερό ναό Παναγίας Ελευρώτριας Κηφισιάς, στο ετήσιο μνημόσυνο της μακαριστής Ασπασίας Χαρτουλιάρη, μητέρας του προϊσταμένου του Ιερού Ναού συμπατριώτης μας Αρχιμανδρίτη και γιατρού π. Νικόλαου.

Ανάμεσα τους διακρίναμε τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και εκπρόσωπο του Δημάρχου κ. Διονύση Λυκούδη, τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστήμιου Αθηνών κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια, το Πρόεδρο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων Κηφισιάς και Βορείων Προαστίων κ. Διονύση Κεκκάτο, το πολιτευτή της ΝΔ κ. Χαράλαμπο Λυκούδη, τον ιατρό κ. Γεράσιμο Αγγελάτο, το δικηγόρο κ. Παντελή Αμούργη, την καθηγήτρια και ιατρό κα Ιουλία Μαράτου Μαλαμίτση, την ιατρό κα Πέρσα Βέλλιου -Ματσίνου, πολλούς συγγενείς και φίλους της οικογένειας. Αναμεσά τους αντιδημάρχους Κηφισιάς, όπως τον κ. Απόστολο Κασιούρα, τον βουλευτή κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, το πρώην βουλευτή κ. Νίκο Σαλαβράκο, καθηγητές πανεπιστημίων και άλλους πολλούς επώνυμους και ανώνυμους.

Την Θείας Λειτουργία και την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος , ο οποίος εμίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον π. Νικόλαο και για το έργο του και τη μακαριστή μητέρα του.

Ας είναι Αιωνία η Μνήμη της Μακαριστής φίλης και αγαπημένης μας Ασπασίας Χαρτουλιάρη μιας αρχόντισσας της Κεφαλονιάς που όλοι μας γνωρίσαμε και αγαπήσαμε γιατί και η ίδια προσέφερε την αγάπη την καλοσύνη και το ζεστό της χαμόγελο σε όλους μας.

Ακολούθησε το γεύμα στη μνήμη της σε παρακείμενη παραδοσιακό κέντρο όπου παρευρέθησαν όλοι οι συμμετέχοντες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ