Ποιοι ντόπιοι παραγωγοί επιστρέφουν αγροτικές επιδοτήσεις
Κοινωνία
21/11/2020 | 13:28

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ)  Κεφαλληνίας  &  Ιθάκης ενημερώνει  ότι ο Οργανισμός Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  με ανακοίνωση του ζητά πίσω Αγροτικές Επιδοτήσεις που δεν έπρεπε να δοθούν, μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν.

  Συγκεκριμένα σε εφαρμογή του άρθρου 63 του Καν. (Ε.Ε.) 1306/2016  ο Οργανισμός Πληρωμών προχωρά στη διαδικασία ανάκτησης των αχρεωστήτως ή παρατύπως καταβληθέντων ποσών και των οφειλών από διοικητικές κυρώσεις που προέκυψαν κατόπιν των διοικητικών, επιτόπιων και διασταυρωτικών μηχανογραφικών ελέγχων για το ημερολογιακό έτος αιτήσεων 2019.

      Αναλυτικότερα οι οφειλές χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες : Αχρεωστήτως ή παρατύπως καταβληθέντα ποσά, Οφειλές από διοικητικές κυρώσεις και Οφειλές από κυρώσεις πολλαπλής συμμόρφωσης.

       Οι ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγοί που εμπίπτουν στις εν λόγω κατηγορίες  έχουν δικαίωμα ένστασης, έως Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020.

        Σε περίπτωση μη καταβολής των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών και μη υποβολής εμπρόθεσμης έγγραφης ένστασης, ή οι έγγραφες παρατηρήσεις κριθούν αβάσιμες, ο Οργανισμός Πληρωμών θα προχωρήσει την διαδικασία ανάκτησης παρακρατώντας τα οφειλόμενα ποσά από το τσεκ Δεκεμβρίου 2020.

         Διευκρινήσεις παρέχονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά, από τις 8 πρωί  έως τις 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

  Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer