Η κρίση και η… «φτώχεια» τους αναγκάζει να φύγουν στο εξωτερικό; τι λέει ο σύζυγος της;
Ποια διάσημη Κεφαλονίτισσα σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την Ελλάδα
Πολιτισμός
14/03/2011 | 11:27

Αναλυτικό ρεπορτάζ είχε το «Έθνος της Κυριακής» για τη διάσημη Κεφαλονίτισσα τραγoυδίστρια Καίτη Γαρμπή και την οικογένεια της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η οικογένεια της Καίτης Γαρμπή σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τη χώρα: «Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε πιάσει πάτο, είναι μια πολύ κακή στιγμή. Ζούμε σε μια άσχημη κατάσταση με πολλά λαμόγια, και προτείνω στον κόσμο αν μπορέσει να φύγει στο εξωτερικό. Εδώ επικρατούν τα λαμόγια. Δεν γουστάρουν να δουλεύουν, είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στις καφετέριες. Δεν γουστάρω καθόλου που μένω στην Ελλάδα. Το επόμενο μου σχέδιο είναι να φύγουμε οικογενειακώς από την Ελλάδα. Το οργανώνω εδώ και καιρό για να μπορέσουμε να αποδράσουμε στο εξωτερικό».
 
 
garmpiΣτη συνέχεια κάνει λόγο για τη σχέση του με τη διάσημη και επιτυχημένη τραγουδίστρια σχολιάζοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η σχέση τους περνάει κρίση: «Εμείς είμαστε μια χαρά. Υπάρχει όμως ένας δημοσιογράφος που δεν μας γουστάρει και από αυτόν έχουν ξεκινήσει πάρα πολλά πράγματα», ενώ για την απόφασή του να μείνει στο παρασκήνιο σε σχέση με την σύζυγό του: «Ήταν επιλογή μου. Ενώ ήμουν απ΄αυτούς που έλεγα στους νεότερους καλλιτέχνες “δεν θα παντρευτεί κανείς και δεν θα βγάλει στη δημοσιότητα αμόρε. Ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι μόνος του”. Έτσι έλεγα, αλλά μετά ερωτεύεσαι και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Κι έτσι έγινε. Την οικογένειά μου τη βάζω πάνω απ΄όλα. Εγώ επέλεξα να σταματήσω, αλλά είχα το στούντιό μου κάτω από το σπίτι και έκανα πράγματα που μου άρεσαν. Δεν θέλαμε ο μικρός να μεγαλώσει με μια ξένη γυναίκα, κι επειδή η Καίτη τότε δούλευε περισσότερο, και είχε μεγαλύτερη πορεία στο χώρο, αποφασίσαμε να μείνω εγώ σπίτι».
 
Τέλος αποκάλυψε αυτό που κρατάει το γάμο τους ζωντανό εδώ και 14 χρόνια: «Πάνω απ΄ όλα υπάρχει σεβασμός. Ο διάλογος και η αλήθεια. Έχουμε μια πολύ ήρεμη θάλασσα και δεν γουστάρουμε για κανένα λόγο να πετάμε μέσα πετραδάκια και κοτρόνες». I will post more details here on the blog when write an essay they become available

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer