Επανεκκίνηση από την Κεφαλονιά
“Ποδαρικό” στα Βεργώτεια για τους Έλληνες πρωταθλητές του Πομάσκι
16/04/2021 | 22:41

Πρεμιέρα στην Κεφαλονιά θα κάνουν για τη φετινή σαιζόν οι αθλητές του μεγάλου προπονητή στίβου Γιώργου Πομάσκι, οι οποίοι αναμένεται να συμμετάσχουν στα Βεργώτεια, τη διεθνή διοργάνωση στίβου που διοργανώνει κάθε χρόνο, με εξαίρεση την περσινή λόγω πανδημίας, η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς.

Η ομάδα Πομάσκι περιλαμβάνει Έλληνες πρωταθλητές όπως οι Τεντόγλου και Παπαχρήστου.

Να σημειωθεί πως τα Βεργώτεια φέτος αναμένεται να συγκεντρώσουν σημαντικά ονόματα και αθλητές. Αυτό οφείλεται τόσο στο γεγονός ότι φέτος θεωρείται διεθνής διοργάνωση, όσο και στο ότι είναι η πρώτη, όπως όλα δείχνουν, ενόψει της Ολυμπιάδας του καλοκαιριού στο Τόκιο. Επομένως, οι αθλητές θα προσέλθουν για να τεστάρουν τους εαυτούς τους αφενός και αφετέρου θα έχουν τη δυνατότητα να πιάσουν και όρια για τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα.

Όπως είχε πει ο Νίκος Μεταξάς, προπονητής και εκ των ιδιοκτητών της ΓΕΚ και ψυχή της διοργάνωσης, σε συνέντευξή του στους Galaxian Ανδρέα Αρβανιτάκη και Γιάννα Κουλουμπή, οι ετοιμασίες προχωρούν πυρετωδώς και είναι αισιόδοξος ο ίδιος και οι συνεργάτες του ότι οι αγώνες θα αποτελέσουν σημαντικό σταθμό με μεγάλες συμμετοχές και ρεκόρ.