Το κλειστό γυμναστήριο γέμισε μικρούς και μεγάλους
Ποδαρικό με Τόμπολα έκαναν στο Ληξούρι -Αναβίωσε και φέτος ένα παιχνίδι από τα παλιά… [εικόνες]
Αθλητισμός
01/01/2019 | 22:37

Αναβίωσε και φέτος το παιχνίδι της Τόμπολας στο Ληξούρι. Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, το κλειστό γυμναστήριο γέμισε μικρούς και μεγάλους. Η Τόμπολα είναι ένα παραδοσιακό παιχνίδι που παίζεται εδώ και πολλά χρονιά στο Ληξούρι. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τα νούμερα που κληρώνονται να ταιριάζουν με αυτά του λαχνού σου.

Ο νικητές είναι τρεις: Ο πρώτος που θα συμπληρώσει την μια γραμμή αριθμών, ο δεύτερος που θα συμπληρώσει δύο γραμμές αριθμών και ο τρίτος και τις τρεις γραμμές αριθμών του λαχνού. Τα ποσά είναι 100, 150 και 200 ευρώ!

Οι σημερινοί νικητές ήταν ο Βαγγέλης Γαλάτης (100 ευρώ), Ανδρέας Γρηγορόπουλος (150 ευρώ) και η Ναυσικά Αντωνάτου (200 ευρώ).

Στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου βρέθηκαν, μαζί με τον αντιδήμαρχο Παλικής Γιώργος Κατσιβέλη, ο Χρήστος Συνοδινός, αρχηγός ΝΕΟΛ, ο Αντώνης Παρίσης, του Εθνικού Κεφαλονιάς, ο Στάθης Λυκούδης, Πρόεδρος του Παλληξουριακού καθώς και ο Ηλίας Αντωνάτος που φώναζε στο μικρόφωνο το κόσμο  να τραβήξει λαχνούς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σημερινή εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τα αθλητικά σωματεία του Ληξουρίου,  Παλληξουριακό, τον ΝΕΟΛ και τον Εθνικό Κεφαλονιάς, υπό την αιγίδα πάντα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2019!

Το φωτορεπορτάζ είναι της ακούραστης συνεργάτιδα μας Αντριάνας Καραντινού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ