«Ποδαρικό» με χειροτονία νέου Διακόνου στη Μητρόπολη Κεφαλληνίας[εικόνες]
Εκκλησία
09/01/2022 | 13:16

Στο Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας στο Αργοστόλι, ο Ποιμενάρχης μας, κ. Δημήτριος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας προέβη εις την Διάκονο χειροτονία του Γεώργιου Σταθούλη.
Μέσα σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα ο Διάκονος πλέον Γεώργιος έλαβε με φόβο Θεού, τον πρώτο βαθμό της Ιεροσύνης υπό των χειρών του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Ο Μητρποπολίτης Κεφαλληνίας τα τελευταία χρόνια ακούραστα και μεθοδικά προσπαθεί να αναστηλώσει τα «θεμέλια» της τοπικής εκκλησίας χειροτονώντας νέους της Κεφαλονιάς, με λαμπρές σπουδές, οικογενειάρχες που σέβονται και αγαπούν την ιεροσύνη και την τοπική μας εκκλησία. Συνολικά έχει χειροτονήσει 8 νέους κληρικούς στην Μητρόπολη Κεφαλληνίας.

Ποιος είναι ο νέος Διάκονος της Μητροπόλεως μας

Ο Σταθούλης Γεώργιος γεννήθηκε το έτος 1990, αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου και εν συνεχεία σπούδασε Μουσική εις το Αχαϊκό Ωδείο Πατρών λαβών το Πτυχίον της Αρμονίας με άριστα. Συνέχισε περαιτέρω Μουσικές σπουδές στο Πρότυπο Ωδείο Αιγίου λαβών το Πτυχίον του το έτος 2018. Επίσης έχει φοιτήσει στην Επαγγελματική Σχολή βοηθών Νοσηλευτών (διετούς φοιτήσεως) λαβών το Πτυχίον του το έτος 2012.

Έχει υπηρετήσει την Στρατιωτική του θητεία εις το Στρατόν Ξηράς εις την Άρτα, απολυθείς την 10-08-2017.
Γνωρίζει επίσης την Αγγλική και Ιταλική Γλώσσα.

Είναι έγγαμος μετά της κ. Αυγούστης Παπαδάτου του Σταύρου – Διονυσίου Παπαδάτου και της Σταματίας Πολλάτου.

Οι φωτογραφίες είναι του Χαράλαμπου Βασιλάτου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ