Χαμόγελα και ευχές
Πλήθος κόσμου στην πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αγκώνας” – Προβολή δράσεων του 2018 [εικόνες +βίντεο]
14/01/2019 | 09:29

Η δράση φέρνει αντίδραση και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αγκώνας”, αφού οι δράσεις του Συλλόγου παράγουν αποτέλεσμα και ο κόσμος τις έχει αγκαλιάσει. Για αυτό άλλωστε, χθες κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, οι κάτοικοι τόσο του Αγκώνα όσο και των άλλων χωριών της Θηνιάς έδωσαν το “παρών” και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της πολύ όμορφης εκδήλωσης.

Την κοπή της πίτας έκανε ο νέος εφημέριος του χωριού, π. Γεράσιμος, ο οποίος έχει οργανώσει και κατηχητικό κάθε Σάββατο απόγευμα στην εκκλησία της Παναγίας και ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του φάνηκε από τις Χαρά, Δήμητρα και Ελένη που τραγούδησαν “Ένας είν’ ο Κύριος”. Προηγήθηκε προβολή των δράσεων του Συλλόγου κατά το χρόνο που πέρασε και σύντομος χαιρετισμός από την Πρόεδρο Βάνια Σαμόλη, τον Αντιπρόεδρο Γεράσιμος Δαναλάτο και την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων, κα Ευρώπη Μοσχονά. Η τελευταία πρόσφερε δώρα στο συμβούλιο του Συλλόγου και εξέφρασε τον θαυμασμό της για το έργο που επιτελείται συνολικά.

Αξίζει να ειπωθεί ότι παραβρέθηκαν όλοι οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της Θηνιάς, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγής Βανδώρος, που έτσι κι αλλιώς πάντα στηρίζει τις προσπάθειες της περιοχής.

Όπως πάντα, ακολούθησε μπουφές με γλυκίσματα και φαγητά από τις κυρίες του χωριού.

Καλή χρονιά σε όλους και πάντα με επιτυχίες!