Το πιο σημαντικό όμως είναι πως προβλέπεται η πλήρης απελευθέρωση του καμποτάζ και, έτσι, απελευθερώνεται η κρουαζιέρα
Πλήρη άρση του καμποτάζ
Κοινωνία
13/01/2012 | 09:31

Πλήρης άρση του καμποτάζ, χαμηλότερα όρια για τις στρατηγικές επενδύσεις μέσω του fast track και απελευθέρωση των θαλασσίων μεταφορών, καθώς και επιμέρους διατάξεις για περιορισμό της γραφειοκρατίας, ώστε να επιταχυνθούν οι επενδύσεις, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας που εγκρίθηκε από το υπουργικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, συγκεκριμένα κατεβαίνουν τα όρια για επενδύσεις fast track από 250 εκατ. στα 120 εκατ. ευρώ και ειδικότερα για βιομηχανικές επενδύσεις αρκούν πλέον κεφάλαια 15 εκατ. ευρώ, συγκροτείται ενιαίο κέντρο υποδοχής επενδύσεων στο Invest in Greece, όπου εντός 60 ημερών θα δίδεται απάντηση στα σχετικά αιτήματα.
Το πιο σημαντικό όμως είναι πως προβλέπεται η πλήρης απελευθέρωση του καμποτάζ και, έτσι, απελευθερώνεται η κρουαζιέρα, ενώ δίνεται η δυνατότητα να ξεκινούν τα κρουαζιερόπλοια από ελληνικά λιμάνια.
Με το νομοσχέδιο επιταχύνονται και οι προθεσμίες για τις αρχαιολογικές έρευνες, ώστε να μην καθυστερεί η υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων και μειώνεται η γραφειοκρατία για τις εξαγωγές από 38 περίπου έγγραφα σε μίας ημέρας έγκριση.

Πηγή: News247 Gmail blog one of our goals this year is to use the knewton blog to keep our audience in the loop about buy research papers cheap product updates and improvements

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer