Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δημήτριος
Πιστοί απ’ όλο τον κόσμο στο Μαρκόπουλο -Όλοι ήθελαν να αγγίξουν τα φιδάκια [εικόνες]
Εκκλησία
14/08/2019 | 23:01

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε σήμερα 14 Αυγούστου 2019 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ομώνυμο Ναό στο Μαρκόπουλο Κεφαλονιάς. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Δημήτριος συμπαραστεκόμενος από αρκετούς ιερείς.

Στον Ναό, που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο προσκύνημα στη Κεφαλονιά μετά τον Άγιο Γεράσιμο, λόγω της θαυματουργικής εμφανίσεως των φιδιών της Παναγίας, παρακολούθησε τον εσπερινό πλήθος κόσμου, ντόπιων κατοίκων αλλά και τουριστών εκ του εσωτερικού και εξωτερικού. Ο Σεβασμιώτατος στο επίκαιρο κήρυγμά του, μίλησε για το γεγονός της Κοιμήσεως και εις Ουρανούς Μεταστάσεως της Θεοτόκου αλλά και για το θαυμαστό γεγονός της υπάρξεως των φιδιών που όπως τόνισε δείχνουν τη παραδείσια συμφιλίωση του ανθρώπου με τη φύση.

Πλήθος κόσμου και φέτος στην Παναγία τη Φιδουσα στο Μαρκόπουλο της Κεφαλονιάς. Ο φετινός εορτασμός είχε μια ιδιαιτερότητα. Αντιπροσωπείες ιερέων και μοναχών από το Πατριαρχείο της Αντιόχειας αλλά και από τις εκκλησίες της Ρωσίας, της Ρουμανιας και της Βουλγαρίας.Καλη Παναγιά στους Κεφαλλονίτες απανταχού της γης!

Δημοσιεύτηκε από ekefalonia.gr στις Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019

Ο φετινός εορτασμός είχε μια ιδιαιτερότητα. Αντιπροσωπείες ιερέων και μοναχών από το Πατριαρχείο της Αντιόχειας αλλά και από τις εκκλησίες της Ρωσίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας.
Καλή Παναγιά στους Κεφαλλονίτες απανταχού της γης!

Πιστοί απ’ όλα τα Βαλκάνια στην Παναγία τη Φιδούσα

Ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος χοροστάτησε στο φετινό Πανηγυρικό Εορτασμό στο Μαρκόπουλο

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer