Πήραν χρυσό βραβείο στο Ντουμπάι οι Γεράσιμος και Γιώργος Στεφανάτος στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου Dubai International Taste Awards 2022
e Gastronomie
16/05/2022 | 17:38

Χρυσό βραβείο ποιότητας απέσπασε το έξτρα παρθένο κεφαλονίτικο ελαιόλαδο «KORFOLIA» στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου Dubai International Taste Awards 2022. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι.

Στην κοσμοπολίτικη και πολυπληθέστερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που εκεί δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο επίπεδο της γεύσης, αλλά και τις θρεπτικές και ευεργετικές αξίες του ελαιόλαδου, απευθυνόμενοι τόσο σε διεθνείς καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες του επισιτισμού και της εστίασης. Ο διαγωνισμός διαθέτει αυστηρά και πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης, ενώ η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιόλαδων γίνεται με την μέθοδο blind tasting (τυφλής γευσιγνωσίας) από ειδήμονες διεθνούς κύρους και έμπειρους κριτές. Η διάκρισή μας σε έναν τόσο διαφανή και αξιόπιστο διεθνή διαγωνισμό, αποτελεί μια αναγνώριση στην ποιότητα και αγνότητα του προϊόντος μας. Το χρυσό αυτό βραβείο ανήκει και σε εσάς, μέσω της συγκινητικής και απαραίτητης υποστήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Η “Κορφολιά” είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση των αδερφών Στεφανάτου, με έδρα την Κεφαλονιά. Ο Γεράσιμος και ο Γιώργος Στεφανάτος ξεκίνησαν με μεράκι και όραμα αυτή τη δραστηριότητα το 2019 και, η προσπάθειά τους επιβραβεύθηκε δύο μόλις χρόνια μετά, κατακτώντας το bronze βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό στο Λονδίνο το 2021. Η επιχείρηση έχει στη διάθεσή της 600 ελαιόδενδρα ποικιλίας ‘Θιακό’ και ‘Κορώνη’ που παράγουν extra παρθένο αρίστης ποιότητας ελαιόλαδο.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia