Πετυχημένη εκδήλωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς
Κοινωνία
01/02/2023 | 16:39

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο 2 ετών που διανύσαμε λόγω της πανδημίας, Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι επαγγελματίες – μέλη του Συλλόγου, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της αυτοδιοίκησης. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν Ο Βουλευτής Κύριος Καππάτος Παναγής Ο Δήμαρχος Κύριος Μιχαλάτος Θεόφιλος Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Κύριος Βαλλιανάτος Ανδρόνικος Ο Αντιδήμαρχος & Προέδρος του ΚΤΕΛ Κύριος Σαμούρης Σπυρίδων Ο Προέδρος της ΔΕΥΑΚ & Προέδρος του Επιμελητηρίου Κύριος Σπάθης Σταύρος.

Ο Πάτερ Σπυρίδων ευλόγησε την Βασιλόπιτα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και τους παρευρισκόμενους, στην συνέχεια έκοψε την Βασιλόπιτα Ο Προέδρος του Συλλόγου Κύριος Λουκάκης Σπυρίδων και εκ μέρους του Δ.Σ. ευχήθηκε σε όλους υγεία δύναμη, για μια νέα παραγωγική χρονιά, καλύτερη για τον επαγγελματικό κόσμο των Νησιών μας. Στον σύντομο χαιρετισμό του, Ο πρόεδρος του Συλλόγου, αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, η οποία αποτελεί ορόσημο για τον επαγγελματικό κόσμο των Νησιών μας.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Σπυρίδων Λουκάκης Δημήτριος Κουμαριώτης

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer