
Έφυγε από τη ζωή μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 85 ετών ο Ανδρέας Μαρτίνης, πρώην πρόεδρος των νοσοκομείων «Ερυθρός Σταυρός» και «Ερρίκος Ντυνάν».
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή της στα social media, η κόρη του, Ελιάνα, η οποία ανακοίνωσε την επιθυμία του να κηδευτεί σε στενό κύκλο.
«Ο πατέρας μου, Ανδρέας Μαρτίνης, έφυγε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Μαΐου 2025 ύστερα από μακριά και εξαντλητική περίοδο ασθενείας. Τηρώντας την επιθυμία του, η οικογένεια δεν είχε κάνει καμμία αναφορά στο θέμα και δεν θα έκανε για λίγες ημέρες ακόμη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους ήταν δίπλα του σε όλη την δύσκολη διαδικασία και όσους τον μνημόνευσαν», ανέφερε η Ελιάνα Μαρτίνη και πρόσθεσε:
«Επιθυμία του ήταν να κηδευτεί ήσυχα και σε στενό κύκλο και με βάση αυτήν πορευόμαστε. Ο βασικός στόχος της ανάρτησης είναι να εξηγήσει την τελευταία βούληση του σε μέλη του επαγγελματικού του κύκλου που πιθανώς δεν την γνωρίζουν. Και πάλι ευχαριστώ για την κατανόηση».