Περπατάμε για την Κεφαλονιά Σάββατο 6/11 στις 11πμ
Οικολογία
03/11/2021 | 17:17

Η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Κεφαλονιάς ενάντια στα Αιολικά με αφορμή την Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα “Cop 26” που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Γλασκώβη σας καλεί σε πεζοπορική διαμαρτυρία ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος

(Σημείο συνάντησης: goo.gl/maps)

Σάββατο 06/11 και ώρα 11:00
περπατώντας θα δούμε τον Ξερακιά, το Βρούσκι και το Βροχώνα τα οποία θα είναι τα επόμενα “θύματα” της πράσινης λεηλασίας και του αιολικού “εγκλήματος”στην Κεφαλονιά.

“Περπατάμε για το περιβάλλον και για τους τόπους μας, περπατάμε ενάντια στις πολιτικές που δολοφονούν το παρόν και το μέλλον μας. Περπατάμε για την Κεφαλονιά, τα ελεύθερα βουνά και την ελεύθερη θάλασσα της”.

Η Κεφαλονιά δηλώνει παρούσα στην μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στις πολιτικές που καταστρέφουν τους τόπους και το περιβάλλον με πρόσχημα την προστασία τους και με μοναδικό κριτήριο το κέρδος.

Διάρκεια: 2-3 ώρες
Συνολική απόσταση: 4-5 χιλιόμετρα
Να έχετε μαζί σας νερό, κάποιο σνακ, να φοράτε αθλητικά παπούτσια και να έχετε ένα μπουφάν.
Θα συναντηθούμε όλοι μαζί στο αναφερθέν σημείο και από εκεί θα οδηγήσουμε για λίγα λεπτά σε αρκετά ομαλό χωματόδρομο και σε κάποιο σημείο θα σταματήσουμε για να παρκάρουμε τα οχήματά μας και θα ξεκινήσουμε το περπάτημα. Στο τέλος της διαδρομής θα επιστρέψουμε  ξανά στο σημείο συνάντησης.

Μένουμε συντονισμένοι κι ενημερωμένοι εδώ:
facebook.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ