Περιβαλλοντική αναβάθμιση και επέκταση του ΧΥΤΥ: Ημέρα -σταθμός για την Κεφαλονιά για την ολοκληρωμένη επεξεργασία απορριμμάτων [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
20/05/2022 | 14:56

Υπεγράφη σε χθεσινή εκδήλωση η Σύμβαση για την κατασκευή του Έργου: “Περιβαλλοντική Αναβάθμιση και Επέκταση ΧΥΤΥ – Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείριση Απορριμμάτων Κεφαλονιάς”.

Στην ομιλία της, η Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Ιονίων Νήσων, και Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου τόνισε ότι:

Η Κεφαλονιά στέλνει ένα δυνατό ηχηρό μήνυμα προόδου και προοπτικής, αειφόρου ανάπτυξης και πορείας με την κατασκευή του έργου της “Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης και Επέκτασης ΧΥΤΥ – Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείριση Απορριμμάτων”.
Οι υπογραφές της σύμβασης έπεσαν από την Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Ιονίων Νήσων, Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και την Ανάδοχο Ένωση Εταιριών ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. – P & C DEVELOPMENT S.A. με την συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Μανώλη Γραφάκου, του Ευρωπαίου Ειδικού Εμπειρογνώμονα στην διαχείριση απορριμμάτων (JASPERS) Χρήστου Πεολίδη, Δημάρχων και παραγόντων του εν λόγω έργου.
Ημέρα – σταθμός για την Κεφαλονιά για την ολοκληρωμένη επεξεργασία απορριμμάτων, την ανακύκλωση τις πλέον σύγχρονες τεχνικές υποδομές και λύσεις στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

 

 

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia