Έξω από την Περιφέρεια
Περιστέρι «επιτέθηκε» στη Σοφία Ζαχαράκη, στην Κεφαλονιά -Η απίστευτη αντίδρασή της [βίντεο]
27/04/2021 | 00:03

Μια απρόσμενη «επίθεση» δέχθηκε η Σοφία Ζαχαράκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Κεφαλλονιά.

Συγκεκριμένα, ένα περιστέρι «επιτέθηκε» στην υφυπουργό Τουρισμού, στο κεφάλι κατά την άφιξή της στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλλονιάς και χρειάστηκε μεσολάβηση τρίτου προσώπου για να απομακρυνθεί. Η Σοφία Ζαχαράκη, πάντως, διατήρησε απολύτως τη ψυχραιμία της και αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ: «Αυτό έπρεπε να το πάρει η κάμερα», είπε χαμογελαστή και συνέχισε τη συνομιλία της με τους ανθρώπους που την υποδέχθηκαν.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό

Την κ. Ζαχαράκη υποδέχτηκαν στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός, ο δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλης και ο δήμαρχος Σάμης, Μάκης Μονιάς καθώς και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νησιού.

«Για να έρθει ένας ταξιδιώτης στη Κεφαλονιά και να απολαύσει την φιλοξενία των ανθρώπων, χρειάζεται να νοιώσει ασφάλεια. Αυτό ένοιωσε πέρυσι αυτό θα νοιώσει και φέτος», δήλωσε η κ. Ζαχαράκη ενώ για την συνάντηση με τους φορείς του νησιού ανέφερε ότι «ενημέρωσα τους φορείς του νησιού για το άνοιγμα του Τουρισμού στις 15 Μαΐου, περιμένουμε και εμείς τους ταξιδιώτες, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για μια καλύτερη χρόνια. Έχουμε τον εμβολιασμό που προχωρά γρήγορα, έχουμε τα self tests, τα ξενοδοχεία covid, έχουμε και τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα από προχθές».

Πηγή: iefimerida.gr