Περιοδείες της “Δημοτικής Συμπολιτείας”
Πολιτική
17/05/2019 | 11:05

Σε συνέχεια των περιοδειών της παράταξης Δημοτική Συμπολιτεία,  ο  υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου  κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού,  επισκέφθηκε τα χωριά Αγκώνα, Ζόλα, Ρίζα, Φαρακλάτα και Διλινάτα.

Στις συναντήσεις  με τους κατοίκους, οι υποψήφιοι σύμβουλοι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των κατοίκων και παρουσίασαν τις προτάσεις της παράταξής τους αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι συγκεκριμένες περιοχές, τονίζοντας ότι  πρωταρχικός στόχος της παράταξης είναι οι κάτοικοι ακόμη  και των πιο απομακρυσμένων χωριών να μην είναι και να μη νιώθουν εγκαταλελειμμένοι.

Κοινή παραδοχή από όλους είναι ότι αν δεν δουλέψουν σωστά τα Τοπικά Συμβούλια και οι άνθρωποι που το απαρτίζουν, δεν μπορεί ένας Δήμαρχος όσο ικανός και να είναι να διοικήσει σωστά και αποτελεσματικά τον Δήμο. Τα Τοπικά Συμβούλια πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα, ώστε να αναδειχθούν άνθρωποι που έχουν θέληση για δουλειά και μπορούν να τα καταφέρουν.

Τα μέλη της Δημοτικής Συμπολιτείας άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τις απόψεις-προτάσεις των κατοίκων, οι οποίες ήταν στοχευμένες και στο μεγαλύτερο μέρος τους σχετικές με την ανάπτυξη των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων. Τέλος δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με τους κατοίκους και να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες  για την στήριξη και την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα των περιοχών τους.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer