Περιοδεία παράταξης Ανουσάκη στο Νοσοκομείο: “H στήριξη του Νοσοκομείου βασική προτεραιότητα της δικής μας δημοτικής αρχής”
Αυτοδιοίκηση
20/09/2023 | 17:31

Η στήριξη του τομέα της υγείας στα νησιά μας επιβάλλεται να είναι κύριο μέλημα της δημοτικής αρχής του μητροπολιτικού Δήμου Αργοστολίου.

Στο πλαίσιο αυτό επισκεφθήκαμε σήμερα το Νοσοκομείο Αργοστολίου και δεσμευόμαστε:

1) Για επέκταση του επιδόματος των πεντακοσίων Ευρώ από το Δήμο Αργοστολίου και σε ειδικευόμενους ιατρούς και σε νοσηλευτικό προσωπικό ως κίνητρο για επιλογή του Νοσοκομείου Αργοστολίου
2) Για αποτελεσματική πίεση ώστε να θεσμοθετηθεί ξανά και να τηρηθεί στην πράξη η επίσκεψη μία φορά την βδομάδα τουλάχιστον ιατρών στα Γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων στα χωριά μας για εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων δημοτών αλλά και γενικά των κατοίκων της περιφέρειας του Δήμου.

3) Για αρμονική συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία για αντιμετώπιση των διαχρονικών λειτουργικών προβλημάτων στον τόσο σημαντικό κι ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Το κλιμάκιο μας αποτελείτο από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” Νίκο Ανουσάκη κι από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Σταματία Παπαδάτου, Γιώργο Καλιτσουνάκη, Αλεξάνδρα Αποστολάτου, Παναγή Κωνσταντάτο, Θεοδώρα Βαρδαραμάτου, Νίκο Χατζηγεωργίου, Νίκο Ζαχαρούς.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer