Αγώνες υψηλού επιπέδου
Περιφερειακοί Αγώνες Κολύμβησης στο Αργοστόλι –Ατομικό ρεκόρ από τον Μάκη Λιγνό [εικόνες]
Υδάτινα Sports
09/06/2019 | 16:45

Ρεπορτάζ // Ανδρέας Αρβανιτάκης

Με 330 αθλητές απο 17 συλλόγους από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν οι Περιφερειακοί Αγώνες Κολύμβησης, στην οποία ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου συμμετείχε με 31  αθλητές.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου στο δημοτικό κολυμβητήριο Αργοστολίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου πλημμύρισαν αθλητές, προπονητές και γονείς. Η αγωνία, ο ενθουσιασμός, η χαρά και η απογοήτευση εναλλάσσονταν στα πρόσωπα των αθλητών καθώς προχωρούσαν τα αγωνίσματα. 

Ευχάριστη έκπληξη των αγώνων ήταν ο Παραολυμπιονικης Μάκης Λιγνός, ο οποίος έπιασε το όριο για το Openστα 200μ πρόσθιο πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με 2.34.88. Να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν οι αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων που άγγιξαν ή και ξεπέρασαν ατομικά ρεκόρ.

Ένα μεγάλο μπράβο αφενός στους διοργανωτές για την εξαιρετική οργάνωση και κυρίως στα μικρά δελφίνια και αυριανούς πρωταθλητές που ασπαζονται τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού κάνουν τους γονείς, τους προπονητές και πρωτίστως τους εαυτούς τους περήφανους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer