“Ιόνια… για όλες τις εποχές”
Περιφέρεια: Πετυχημένη η καμπάνια προβολής στα social media και στα κινητά τηλέφωνα [εικόνες]
22/12/2020 | 10:25

“Ιόνια… για όλες τις εποχές” είναι το μηνυμα της καμπάνιας που ξεκίνησε να επικοινωνεί η Περιφερεια Ιονίων Νήσων .

 

Με έναν έξυπνο και  πρωτότυπο τρόπο, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βρίσκεται σε ετοιμότητα με ενεργητικές πρωτοβουλίες, να υποδεχθεί με ασφάλεια τους έλληνες και ξένους επισκέπτες θέτοντας σε εφαρμογή νέες μεθόδους ενημέρωσης. Αντιμετωπίζει με σχέδιο και αισιοδοξία την επισκεψιμότητα και την τουριστική περίοδο.

Προωθεί, μέσω κινητών τηλεφώνων και μεσων κοινωνικής δικτύωσης, τα Ιόνια Νησιά ξεκινώντας από την Ελλάδα ως έναν ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, και τις εποχές που προστατευόμαστε από τον covid-19 αλλά και όταν θα επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα.

Το διαφημιστικό μήνυμα εμφανίζεται σε όλη την Ελλάδα, στην πλατφόρμα του facebook (Facebook, Instagram) και σε όλα τα συνεργαζόμενα website τρίτων.

Εναλλάσσονται οι εικόνες σε μια συλλογική παρουσίαση χαρακτηριστικών τοπίων, αναδεικνύοντας τα Ιόνια νησιά ως ένα σύνολο με ποιοτικά στοιχεία, αλλά και την ξεχωριστή ταυτότητα καθε νησιού.

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, το μήνυμα έχει εμφανιστεί σε περίπου 1.300.000 μοναδικούς χρήστες του διαδικτύου και η αποδοχή του είναι εξαιρετική στις ηλικίες 18-24 ετών, ενω επόνται οι ηλικίες 25-34 ετων, 35-44 ετων, 45-54 ετων, 55-64 ετων και ακολουθούν οι 65+. Με την ίδια κατανομή είναι ο θερμός εντυπωσιασμός των χρηστών αλλά και η διαδραστικότητα.