Ο διευθυντής παραγωγής της See Real TV Μιχάλης Στεφάνου εξήγησε στους παρευρισκόμενος τη μεγάλη και ουσιαστική σημασία της τηλεοπτικής σειράς
“Patricia’s Cooking Greek” ….στην Κεφαλλονιά!
Μαγειρική
21/07/2013 | 13:45

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή των Μελών και Φίλων της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 19:00, στην αίθουσα “Αντίοχου Ευαγγελάτου” στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο ΚΕΦΑΛΟΣ”, η προβολή του ημίωρου τηλεοπτικού επεισοδίου της αγγλόφωνης τηλεοπτικής εκπομπής “Patricia’s Cooking Greek”.
Επρόκειτο για το επεισόδιο που αφορά την Κεφαλλονιά, μιας και ανάλογα γυρίσματα – εκπομπές έχουν γίνει και σε άλλες επτά (τυχερές) πόλεις της Ελλάδας.
Πράγματι είναι μια εξαιρετική δουλειά που ενθουσίασε όσους την παρακολούθησαν καθώς μέσα από την εκπομπή αυτή (να σημειώσουμε ότι αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία) αναδεικνύονται τα τοπικά προϊόντα και η σπάνια ομορφιά του τόπου μας.
Η επιμέλεια και η  παραγωγή της  αγγλόφωνης  τηλεοπτικής  σειράς   έχουν την υπογραφή της   See Real TV(www.see-real.tv).
Ο διευθυντής παραγωγής της See Real TV  κ. Μιχάλης Στεφάνου, παρευρέθηκε  στην προβολή του επεισοδίου  και εξήγησε στους παρευρισκόμενος  τη μεγάλη και ουσιαστική σημασία της τηλεοπτικής σειράς  για την προβολή της Ελλάδας σε 5 Ηπείρους καθώς και την  δυνατότητα που δίνει στις τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις να προβληθούν μέσα από τα επεισόδια που έχουν γυριστεί στις περιοχές της Ελλάδας  καθώς και το πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο που θα αποφέρει στην κάθε τοπική κοινωνία.
Την προβολή , προώθηση και εμπορική διαχείριση της συγκεκριμένης τηλεοπτικής σειράς  έχει η εταιρία Simple Data Systems η οποία μεταξύ άλλων έχει αναπτύξει την τεχνολογική πλατφόρμα Media Systems (www.mediasystems.gr), της οποίας αντικείμενο είναι τόσο η παροχή Ολοκληρωμένων Συστημάτων Πληροφορικής, όσο και η παροχή υπηρεσιώνDigital, Web & Mobile Marketing, βάσει των οποίων προωθεί την εμπορική αξιοποίηση και εκμετάλλευση των τηλεοπτικών επεισοδίων, με αποτέλεσμα να διασφαλίζει την βιωσιμότητα της σειράς.
Εποικοδομητική συζήτηση ακολούθησε την προβολή με την ομάδα των συνεργατών της Simple Data Systems που αποτελείται από το κ.Γ. Σαϊνίδη, τον κ.Θ. Σαγιαδινό, την  κ.Σ. Αντωνάτου   και την κ. Σ.Σαγιαδινού.
Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει και ευχαριστεί τους συντελεστές της παραγωγής και  ενθαρρύνει όπως συνεχιστούν και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες ποιοτικής προβολής του Νησιού μας.

Ε.Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer