Από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας
«Πάρτι» για τον «Ηρακλή» στα Τζαννάτα [εικόνες]
02/09/2019 | 15:30

Μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες στα Τζαννάτα. Η πλατεία της Βρύσης γέμισε νεολαία που ήρθε να στηρίξει την τοπική ομάδα . Τον «Ηρακλή» Πρόννων. Τριάντα παιδιά απο Πόρο, Τζαννάτα και Αγία Ειρήνη , αριθμεί η ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής που μετέχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Κεφαλονιάς . Και την Κυριακή το βράδυ έκαναν το δικό τους πάρτι στη Βρύση με σουβλάκια και μπύρες, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την ομάδα τους.

Μια ωραία προσπάθεια, που πρέπει να συνεχιστεί και με τη βοήθεια όσων μπορούν να συνεισφέρουν στην ομάδα και να γίνουν χορηγοί.

Ο «Ηρακλής» Πρόννων , αποτελεί μια όαση το χειμώνα και για τα χωριά και για την αθλητική δραστηριότητα στην περιοχή. Οι κάτοικοι, θέλουν η ομάδα να επιβιώσει, αλλά για να επιβιώσει, τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον στη περιοχή, πρέπει να διαθέτουν τα απαραίτητα για να παίζουν ποδόσφαιρο εντός και εκτός του γηπέδου των Τζαννάτων.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έκαναν τη δική τους προσπάθεια, για να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας . Έστειλαν ένα μήνυμα στους κατοίκους και στους επιχειρηματίες της περιοχής, ότι είναι εδώ έτοιμοι για να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο, να διακριθούν και να δώσουν ζωντάνια στα χωριά τους και τους αξίζει ένα μπράβο.